Studentski Lider klub
StoryEditor

Želiš biti virtualni project manager?

25. Siječanj 2022.

Tražiš nove izazove iz područja upravljanja projektima? Ili te pak upravljanja projektima zanima za daljnji profesionalni razvoj? Želiš li se globalno povezati s mladim voditeljima projekata te raditi na rješavanju jedinstvenog case study zadatka u online okruženju?

Međunarodno online natjecanje GeCCo održava se ove godine po deseti put te poziva sve zainteresirane mlade voditelje projekata, kao i one manje upoznate s pojmom upravljanja projektima da se prijave za sudjelovanje. U ovom izazovnom case study projektu natjecatelji unutar 24 sata rješavaju zadatak iz područja upravljanja projektima te se upoznaju s predavanjima vrhunskih stručnjaka iz područja upravljanja projektima.

image
foto

Natjecanje će se održati 5. i 6. ožujka, a svi zainteresirani od 18 do 35 godina mogu se prijaviti do 5. veljače klikom na obrazac za prijavu.

image
foto

Također, za sve dodatne informacije, slobodno kontaktiraj lokalnu organizatoricu projekta na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili posjeti društvene mreže Young Crew Croatia (Facebook, Instagram, LinkedIn, web).

Prihvati izazov i priušti si nezaboravno iskustvo rada u virtualnom, internacionalnom timu!

image
foto

24. travanj 2024 22:01