Ukratko
StoryEditor

cargo-partner: primio BISNODE-ov certifikat bonitetne uspješnosti u 2020.

28. Listopad 2020.
cargo-partner i Bisnode

cargo-partner d.o.o. više od 24 godina u Hrvatskoj kreira logistička rješenja s potpunom uslugom za zračni, pomorski, kamionski i željeznički transport, te skladištenje i distribuciju robe.

Treću godinu za redom međunarodni špediter i logističar nositelj je BISNODE-ovog certifikata bonitetne uspješnosti najviše ocjene AAA što je potvrda  izvrsnosti rada i upornosti.

Imati certifikat izvrsnosti jedno je od rijetkih priznanja kojim poslovni subjekti dokazuju potencijalnim poslovnim partnerima da su odgovorna i dobro vođena tvrtka s kojom posluju.

Iznad svega, ovo priznanje izvrsnosti potvrda je dugogodišnjeg sustavnog i kvalitetnog rada koji svrstava cargo-partner, kao dobitnika certifikata u sam vrh domaćeg gospodarstva, rame uz rame s tvrtkama iz Europske unije gdje vrijede isti rigorozni i provjereni kriteriji.

image
cargo-partner i Bisnode
foto
Bisnode je vodeća europska tvrtka za podatke i analitiku specijalizirana za proizvodnju visokokvalitetnih poslovnih, kreditnih i tržišnih informacija.

U međunarodnom okruženju certificiranje je uobičajena praksa i na taj način tvrtke dodatno jačaju svoj ugled i povjerenje u domaće i inozemno poslovno okruženje.

Klijentima diljem svijeta cargo-partner osigurava usluge prijevoza robe, logistike, špedicije, carinjenja i skladištenja u preko 130 ureda i više od 40 zemalja uz sveobuhvatna namjenska rješenja i usluge za razne industrijske grane, uključujući prehrambenu, farmaceutsku, automobilsku industriju, modu i životni stil, te visoku tehnologiju i elektroniku.

image
cargo-partner
foto
20. travanj 2024 03:45