Ukratko
StoryEditor

Hrvatska voda osvojila još jednu značajnu međunarodnu zlatnu medalju  

18. Svibanj 2020.
Jana Monde Selection
Na najprestižnijem natjecanju Monde Selection - Međunarodnog instituta za kvalitetu - prirodna mineralna negazirana voda Jana osvojila je najvišu Grand Gold Quality Award

Na svjetskom natjecanju, u sklopu kojeg je testiranje provedeno početkom godine u Bruxelles Jana je među 3200 proizvoda u kategoriji „Piva, vode i negazirana pića“ osvojila Grand Gold Quality Award, najviše svjetsko priznanje za kvalitetu proizvoda. Osvajanjem ove nagrade, Jana je dobila još jedno međunarodno priznanje za svoju vrhunsku kvalitetu.

image
Dario Šalić
foto
- Činjenica da smo drugu godinu za redom na ovom prestižnom natjecanju osvojili još jednu zlatnu medalju čini nas izrazito ponosnima. Mislim da cijela Hrvatska, može biti ponosna na uspjeh Jane, u izrazito jakoj svjetskoj konkurenciji. Ovo je stepenica više za Janu, nakon što je prošle godine postala prva hrvatska mineralna voda koja je na istom natjecanju osvojila zlatnu medalju, Gold Quality Award, za kvalitetu proizvoda. Upravo je ovo dodatni poticaj našoj izvoznoj strategiji u kojoj Jana ima glavnu ulogu, s obzirom da smo na više od 20 tržišta prisutni baš s Janom, najnagrađivanijom vodom u regiji - izjavio je Dario Šalić, predsjednik Uprave Jamnice plus d.o.o..

Potrošač pri odabiru proizvoda koji nosi oznaku kvalitete Monde Selection, može biti siguran da bira proizvod visoke kvalitete. Na temelju različitih kriterija ocjenjivanja, izvanrednim proizvodima se dodjeljuju oznake kvalitete, a Jana je ove godine osvojila najviše ocjene i zaslužila status Grand gold. To znači da je Jana uistinu najbolja na svijetu. Zahvaljujući jedinstvenoj dubini njenog izvora te mineralnom sastavu slojeva zemlje kroz koje prolazi, Jana ima posebnu čistoću, besprijekoran mineralni sastav i prepoznatljiv, svilenkast okus.

Zbog dubine svog izvora, Jana je čišća i bogatija mineralima od ostalih voda. Zbog Ultra-Clean tehnologije punjenja, netaknuta je sve do trenutka otvaranja čepa, a  Grand Gold Quality Award samo je još jedna kap koja je okrunila njenu posebnost. Zato je Jana, prirodna mineralna negazirana voda kakvu nema nitko drugi na svijetu.

16. lipanj 2024 04:01