Ukratko
StoryEditor

I ove godine Studio Moderna omogućila svim roditeljima prvašića slobodan dan

06. Rujan 2021.
odlazak u školu
Danas je prvi dan škole, jedan od najvažnijih dana u životu prvašića prepun nepoznanica. Zato, ovog ponedjeljka, svi djelatnici Studio Moderne koji po prvi puta sa svojim mališanom odlaze u školu, uživaju u slobodnom danu kako bi zajedno u krugu obitelji mogli proživjeti ovaj poseban događaj

Studio Moderna, kompanija koja stoji iza brendova Top Shop, Dormeo, Delimano, Rovus i Walkmaxx, svojim zaposlenicima želi omogućiti stvaranje posebnih uspomena na prvi dan škole. Ovaj događaj je izazovan, kako za djecu, tako i za roditelje, jer nakon dobro uhodane dnevne rutine u vrtiću, obitelj sada čeka novo poglavlje života.

Ima li ljepšeg no proživjeti ga zajedno, pomoći svom mališanu da se spremi za školu te ruku pod ruku zajedno s njim kročiti u školu, upoznati učiteljicu i istražiti učionicu.

- Kao majka troje djece te osoba koja je spremna na sve poslovne izazove smatram da je balans privatnog i poslovnog života vrlo važan. Naša je uloga omogućiti kolegama da se u posebnim trenucima posvete sebi i uvijek se zajedno veselimo njihovim velikim postignućima. Zato nam je bilo logično da danas budu uz svoju djecu na tako važan dan koji obilježava jedno novo razdoblje u njihovim životima. Želimo da roditeljima i djetetu prvi dan škole ostane u najljepšem sjećanju i zato je naša želja da se u ponedjeljak kolege isključivo posvete djeci i u potpunosti isključe od posla - podijelila je s nama Ana Orehovec, direktorica Studio Moderne Hrvatska.

Jedan nestašni prvašić ovog se jutra probudio u sedam iako je cijelo ljeto spavao puno duže. Sretan što je prvašić i još sretniji što će njegova mama današnji dan provesti uz njega!

- Cijeli smo vikend uzbuđeni, a slobodan dan ovog ponedjeljka šlag je na torti s kojim će nam ovaj dan zauvijek ostati posebno urezan u sjećanju. Lijepo je pomoći djetetu u spremanju, otpratiti ga do škole i provesti cijeli dan posvećen njemu. Sretna sam što radim u kompaniji koja to razumije - podijelila je s nama djelatnica Studio Moderne, majka prvašića.

Polazak u školu jedan je od najvažnijih dana u životu svake obitelji. Slobodan dan zato je velika korist koju bi trebalo imati svako poduzeće jer je njegova uloga i da brine o svojim zaposlenicima i čini njihovo radno mjesto lijepim mjestom kojem se rado svakodnevno vraćaju.

21. svibanj 2022 21:29