Ukratko
StoryEditor

INTERLIBER – najsigurnije mjesto za kupnju u gradu

08. Studeni 2021.

​Nacionalni književni događaj INTERLIBER, 43. međunarodni sajam knjige održat će se napokon u terminu od 9. do 14. studenog 2021. godine na veliko zadovoljstvo svih ljubitelja pisane riječi.

Zagrebački velesajam zajedno sa nakladnicima i knjižarima ponovo će se udružiti i postaviti Interliber na pozornicu najvažnijih kulturnih događaja ove jeseni. Održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i medija i Grada Zagreba.

Suočeni s različitim izazovima posljednjih godinu dana svima nam je potreban predah, a upravo knjiga pruža najbolju antistres terapiju čiju važnost je prepoznala Vlada Republike Hrvatske proglasivši 2021. Godinom čitanja.

U tri paviljona Zagrebačkog velesajma, 5, 6 i 7a, nakladnici i knjižari izložit će bogatu knjišku ponudu, a posjetitelji će moći sudjelovati i na uvijek zanimljivim stručno popratnim sadržajima za sve uzraste, od predstavljanja novih knjiga, književnih čitaonica i radionica te glazbenog programa.

Interliber je mjesto najsigurnije kupnje u gradu obzirom na mjere koje će biti primijenjene u paviljonima. Organizator misli na zdravlje svih posjetitelja i sudionika te su osigurali dovoljno mjesta za sve posjetitelje, a da se pritom osjećaju ugodno i zdravstveno sigurno na omiljenom sajmu knjiga.

Ulaz na sajam je slobodan uz predočenje covid potvrde ili negativnog brzog testa kojeg će svi posjetitelji moći obaviti ispred Zagrebačkog velesajma za vrijeme održavanja sajma. Cijena brzog testa iznosit će 50 kuna.  

Sve novosti čitajte na zv.hr i društvenim mrežama Zagrebačkog velesajma.

20. travanj 2024 04:19