Ukratko
StoryEditor

Piva mikropivovare Grif od sada i u limenci

20. Listopad 2021.
griff pivo
Uskoro će se u malim limenkama naći i Rauchbier, odnosno dimljeno pivo, a u planu im je predstaviti još sezonskih piva i novih pivskih stilova u jedinstvenoj Grif izvedbi

Pale Ale i Oatmeal Stout, piva domaće mikropivovare Grif, od sada su dostupna i malim limenkama od 0,33L. Kako je za medije izjavio Dominik Palčić, menadžer za izvrsnost kupaca i potrošača iz tvrtke K Pivovari koja stoji iza Grifa, mala limenka od 0,33L praktična je i lagana te mnogim potrošačima idealna količina piva.

Najbolji na svijetu

- Uskoro će se u malim limenkama naći i naš Rauchbier, odnosno dimljeno pivo, a u planu nam je predstaviti još sezonskih piva i novih pivskih stilova u jedinstvenoj Grif izvedbi - najavljuje Palčić. Grif u novim limenkama se može zasad pronaći u Konzumu, Intersparu, Vrutku, Djelu, a uskoro i u brojnim drugim trgovačkim lancima. Mikropivovara Grif svoje korijene vuče iz bogate zagrebačke tradicije kuhanja piva. Piva iz njihove ponude nastaju u modernom pogonu koristeći vrhunske hmeljeve i slad, a prepoznatljiv vizualni dizajn i kvaliteta pomažu promovirati hrvatsku pivsku kulturu. Na lanjskoj dodjeli World Beer Awards u konkurenciji od 2200 piva najboljim na svijetu proglašen je Grifov Pale Ale.

19. travanj 2024 09:50