Ukratko
StoryEditor

Project Management Awards 2021 nagrađuje najbolje u upravljanju projektima

10. Studeni 2021.
Project Management Awards 2021

Sedmu godinu u nizu u organizaciji IPMA Hrvatska i Young Crew Croatia dolazi najočekivaniji godišnji izbor najboljih praksi u projektnoj profesiji – Project Management Awards.

IPMA Hrvatska punopravna je članica IPMA-e (International Project Management Association), vodeće svjetske neprofitne organizacije za upravljanje projektima, i u Hrvatskoj se bavi razvijanjem i promicanjem profesionalizacije u području upravljanja projektima. Young Crew Croatia je ogranak osnovan pod okriljem IPMA Hrvatske te je dio međunarodne obitelji mladih voditelja projekata koja okuplja ljude iz područja upravljanja projektima i studente od 20 do 35 godina. Misija joj je razviti i usavršiti mlade voditelje projekata kroz promociju inovacija i novih istraživanja u području upravljanja projektima.

Project Management Awards je jedinstveno godišnje priznanje u Republici Hrvatskoj koje se dodjeljuje u tri kategorije - za najbolji projekt, najboljeg mladog voditelja projekta i najboljeg mladog istraživača, te je prvi korak u njihovom profesionalnom uspjehu u području upravljanja projektima. Osim toga, predstavlja okvir za procjenu vlastitih sposobnosti u konkurentskom okruženju Republike Hrvatske te pruža priliku pobjednicima da kao predstavnici naše države sudjeluju na međunarodnom natjecanju IPMA Project Management Awards u Japanu.

Natječaj je otvoren za sve projekte koji su završeni u 2020. ili 2021. te koje su vodile osobe od 20 do 35 godina. Isti uvjeti vrijede i za znanstvene istraživačke radove u kategoriji Najbolji mladi istraživač.

Nagrada za najboljeg mladog voditelja projekta i Nagrada za najbolji projekt s mladim voditeljem bit će evaluirana prema IPMA International Competence Baseline (ICB4)

Evaluacijski odbor neovisno je tijelo koje prema kriterijima definiranima na svjetskoj razini u skladu s IPMA Competence Baseline (ICB4) procjenjuje prijave i donosi odluku o pobjednicima natječaja.

Svečana dodjela nagrada za najbolje u upravljanju  projektima u Hrvatskoj održat će se u Smaragdnoj dvorani Esplanade Zagreb Hotela zadnji utorak prije Božića, 21. 12. 2021.

Sudjelovanje na natjecanju je besplatno. Natječajnu dokumentaciju je potrebno poslati najkasnije do 14. studenoga 2021. u 23:59 na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a sve dodatne informacije i obrasce moguće je pronaći na poveznici.

01. lipanj 2023 23:32