Ukratko
StoryEditor

Štedi vrijeme, plaćaj #KEKSpresno!

03. Ožujak 2022.
Svejedno u kojoj si banci, besplatno skini ‘app‘ na mobitel i olakšaj si mnoge transakcije. Počni keksati već danas

Ako se raskusuravaš s prijateljima, plaćaš parkiranje, kupuješ bon, doniraš, plaćaš režije ili prvu jutarnju kavu – aplikacija KEKS Pay ​pojednostavnit će ti život. Svejedno u kojoj si banci, besplatno skini app na mobitel i olakšaj si mnoge transakcije.

Zašto #KEKSpresno?

Recimo da prijatelju duguješ 43,76 kn za ručak.

Ne moraš vaditi novčanik, prebirati po kovanicama ili hodati do bankomata – keksni mu točan iznos bez naknade i zamorna upisivanja IBAN-a, svejedno u kojoj je prijatelj banci. Plaćanjem se tereti tvoja debitna ili kreditna kartica, i to uz najviše sigurnosne standarde. Ako prijatelj tebi duguje, appom zatraži iznos od njega i primit će poruku koja će zatražiti od njega da ti keksne lovu odmah.

Možeš prikupljati i novac od više osoba, primjerice za zajednički dar. Samo kreiraš grupu i pokretom prsta zatražiš lovu od ekipe. Ne može biti jednostavnije i brže od toga – garant.

Žuriš se na sastanak i trebaš platiti parkiranje?

U više od sedamdeset gradova app će te prema GPS-u locirati u točnu parkirnu zonu i parkiranje plaćaš potezom prsta te bez naknada. Dakle, ti se samo parkiraj, KEKS Pay ​sve će drugo. A možeš i nadoplatiti svoj ENC uređaj.

Gdje sve možeš keksati

Uz KEKS Pay skeniraj QR kôd u više od četiristo internetskih trgovina i prodajnih mjesta – plaćaj bez gotovine, bez kartice, sigurno i #KEKSpresno.

A sad je vrijeme da počneš štedjeti svoje vrijeme – skini KEKS Pay i počni s keksanjem već danas.

Više doznaj na www.kekspay.hr.

16. travanj 2024 06:33