Ukratko
StoryEditor

Zaboravite što ste dosad znali o telefonskim sustavima

20. Siječanj 2022.
Novo rješenje Cloudya Meet & Share Video Conferencing daje novu dimenziju sastancima i poboljšava korisničko iskustvo zaposlenika

Danas trendove u telekomunikacijama diktiraju napredna audiotehnologije i videotehnologija te dostupnost uvijek i svuda. Videokonferencije nešto su što smo u zadnje dvije godine usvojili brzinom svjetlosti. Istina je da videopoziv nije sastanak uživo, ali vrlo je blizu. Sve je više tvrtki uvelo hibridni način rada, a zaposlenici se timu mogu pridružiti iz kućnih ureda kao da su zajedno u jednom uredu.

Rješenje koje dolazi uskoro i koje će vas preuzeti ako to dopustite jest NFON Cloudya Meet & Share Video Conferencing. Zaposlenicima daje osjećaj pripadnosti timu gdje god se nalazili. Osim toga, mogu zvati u bilo koje vrijeme i putem bilo kojeg uređaja – računala, tableta ili pametnog telefona. No, moramo istaknuti još jednu veliku prednost – Cloudya vam omogućuje da u bilo koje vrijeme s posla, od kuće ili s puta zovete s istoga radnog broja, što vam uvelike olakšava dostupnost i smanjuje mogućnost zabune kod poslovnih partnera koji su vas ranije zvali na nekoliko različitih brojeva.

Da bi se omogućila optimalna komunikacija u tvrtki, rješenje NFON Cloudya Meet & Share Video Conferencing osigurat će da zaposlenici djeluju kao pažljivo koordiniran orkestar čak i kad rade na daljinu.

Sažmemo li ključne prednosti novog rješenja Cloudya Meet & Share Video Conferencing u nekoliko rečenica, svakako dodaje novu dimenziju sastancima i poboljšava korisničko iskustvo zaposlenika. Pozivima se možete pridružiti samo zvukom ili i sa slikom. Osim što u pozivu može sudjelovati doista velik broj pojedinaca, mogu i dijeliti zaslon, uključivati i isključivati mikrofon, čekati s podignutom rukom da dobiju riječ i slično. Uostalom, svi znamo da mogućnost vizualnoga kontakta sa suradnicima ili poslovnim partnerima, iako putem digitalnih kanala, povećava osjećaj pripadnosti timu i zadovoljstva, što također utječe na produktivnost.

19. travanj 2024 11:42