Lider trend
StoryEditor

Centar za neinvazivno oblikovanje tijela

06. Ožujak 2014.

Neporeciva je činjenica da starenjem sve teže održavamo tijelo čvrstim. Dijete iscrpljuju, a u 90% slučajeva gubimo kilograme tamo gdje najmanje želimo, a sve ono zbog čega smo se mučili i dalje je tu.

Tretmani oblikovanja tijela u Poliklinici Bagatin su jedinstven način za smanjenje ili potpunu eliminaciju pojave celulita, dok istovremeno skidaju centimetre s vašeg struka, prepona, stražnjice ili bokova. No najbolje od svega je činjenica da je sve to ostvarivo brzo, bez boli, operacije i vremena oporavka!

Nova kampanja za oblikovanje tijela Našu novu kampanju povezali smo s našom ambasadoricom Ecijom Ojdanić koja je postala zaštitno lice novog tretmana za oblikovanje tijela, laserskog tretmana Zerona, kojeg od ove godine možete pronaći samo u Poliklinici Bagatin. Također, moramo napomenuti da je ovo nova generacija Zerona tretmana te je u Europi dostupna samo u našoj Poliklinici. Ovoj kampanji ponovno se pridružila i naša ambasadorica Indira koja je i prošle godine bila ambasadorica za naš poznati ultrazvučni tretman Med² Contour. Indira je ponovno zablistala i pokazala kako je moguće riješiti se celulita, i to u samo nekoliko tretmana.S našim tijelom provodimo sve dane i minute života, i moramo se brinuti za njega na najbolji mogući način. Uz zdravu prehranu, tjelovježbu i tretmane koji će vam pomoći da se riješite masnih naslaga i celulita, rezultati neće izostati, a tijelo će vam biti doživotno zahvalno. Ovo je poruka koju kroz ovu kampanju želimo poslati svim našim budućim klijenticama ili klijentima.

Shvaćanje prednosti neinvazivnih tretmana oblikovanja tijela Tretmani za tijelo u Poliklinici Bagatin fokusirani su na oblikovanje dijelova tijela koje niti dijetom niti vježbanjem ne možemo dovesti u željenu formu. Ovi tretmani su idealni za dva tipa ljudi: za one koji već prakticiraju zdravu prehranu, zdrav način života i žele se riješiti lokaliziranih masnoća ili za one koji žele da im gubitak centimetara sa tretmanima Zerona i Med² Contour bude odskočna daska i motivacija za početak zdravog načina života. Izgubljena masnoća i celulit neće se vratiti nakon tretmana sve dok se vi budete pridržavali zdravog načina života.

Zerona hladni laser Zerona tretman, koji se u preko 17 kliničkih studija pokazao kao tretman koji dokazano smanjuje celulit i centimetre na tretiranom području, jedan je od najtraženijih tretmana oblikovanja tijela u SAD-u. Njegovo djelovanje potvrdila je i činjenica da posjeduje FDA odobrenje za uklanjanje masnih naslaga, kao i za redukciju celulita.Kako djeluje tretman Zerona? Hladna laserska zraka stvara poru na masnoj stanici kroz koji njen sadržaj izlazi van te se potom prirodnim putem izlučuje kroz limfu i mokraćni sustav bez negativnog utjecaja na razine kolesterola i triglicerida.Zerona je ekspresno rješenje, što znači da u samo dva tjedna možete uskočiti u manji konfekcijski broj. Potrebno je odraditi minimalno 6 tretmana, svaka dva do tri dana, a njihovo preskakanje se ne preporuča, jer može veoma utjecati na krajnji rezultat.

Med² Contour ultrazvučni tretmanČak i uz aktivan životni stil i zdravu prehranu, neprivlačan celulit može se pojaviti unatoč najboljim naporima da ga spriječite. Surova je činjenica da se oko 80% odraslih žena bori s nekom vrstom celulita na svom tijelu. Možete li sada zamisliti da usprkos svim tim izazovima oblikujete svoje tijelo na željeni način te konačno smanjite neželjeni celulit?Med² Contour tretman oblikovanja tijela kombinacija je ultrazvučne terapije, vakum masaže i limfne drenaže, čime se postiže oblikovanje tijela, zateže i učvršćuje koža te se izglađuju neravnine na problematičnim područjima uzrokovane celulitom. Med² Contour tretman vodeći je tretman za uklanjanje celulita, za što posjeduje i FDA odobrenje.

Multidisciplinaran pristup svakom klijentuPokazalo se da kombinacija tretmana najčešće pruža najbolje rezultate. Iz tog razloga nakon svakog Zerona tretmana u Poliklinici Bagatin slijedi i limfna drenaža s kojom se dodatno drenira tijelo, potiče detoksikaciju i izbacivanje štetnih tvari. Također veoma je česta i kombinacija Zerona i Med² Contour tretmana. Hladna laserska zraka radi poru na masnoj stanici, kroz koju njen sadržaj izlazi van, a ultrazvučna snaga Med² Contour potom preoblikuje tijelo uklanjajući celulit i zatežući kožu. Ovakav multidisciplinaran pristup svakom klijentu jedinstven je u Hrvatskoj. Na konzultacijama sa specijalistima Poliklinike Bagatin svaki klijent dobije preporuku i plan tretmana kao i posebnu preporuku za prehranu. Osoblje Poliklinike Bagatin dokumentira sve vaše mjere na konzultacijama, a napredak se prati iz tretmana u tretman.

Poliklinika Bagatin - briga o klijentu na prvom mjestuPoliklinika Bagatin jedna je od vodećih i najkvalitetnijih medicinskih ustanova za maksilofacijalnu i plastičnu kirurgiju, anesteziologiju i dermatologiju u Republici Hrvatskoj. U suvremeno uređenim i vrhunski opremljenim prostorima Poliklinike Bagatin, na dvije lokacije, pacijentima se pruža iznimno veliki broj estetskih zahvata i tretmana, plastičnih i rekonstruktivnih operacija te dermatoloških pregleda i liječenja. Novouređeni i ugodni prostori Poliklinike omogućavaju optimalan ambijent za konzultacije, preglede i operacije. Najbolja tehnologija garantira pacijentima optimalnu, sigurnu i stručnu uslugu. Svojim nastupom, pristupačnošću, brigom o pacijentu stvorili su komparativnu prednost, diversificirali od konkurencije te su prepoznati u regiji kao poliklinika koju bi svaka osoba željela posjetiti.

Više informacija o uslugama i proizvodima možete potražiti na internet stranici www.poliklinikabagatin.hr, na Facebook stranici www.facebook.com/estetska.kirurgija ili nazovite broj telefona 01/46 10 225.

26. travanj 2024 15:45