Lider trend
StoryEditor

Dubrovnik središte korporativnog upravljanja, menadžmenta i poduzetništva

10. Travanj 2015.
Piše:
lider.media

Dubrovnik je po treći puta domaćin Međunarodne znanstvene konferencije o korporativnom upravljanju, menadžmentu i poduzetništvu - OFEL 2015 koja će se održati od 17. do 18. travnja.

Sveučilište u Dubrovniku, Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju spremno dočekuje više od 200 prijavljenih sudionika iz 20 zemalja, koji će putem gotovo 100 odabranih radova predstaviti najnovije uvide i spoznaje te razmijeniti iskustva iz tri navedene discipline, promatrane kroz prizmu različitih perspektiva suvremene poslovne stvarnosti.

Za predstavljanje na Konferenciji odabrani su vrhunski radovi koji udovoljavaju zahtjevima međunarodne razine standarda objavljivanja, čime se OFEL promiče u platformu svjetske izvrsnosti u području korporativnog upravljanja, menadžmenta i poduzetništva.

Posebnost ovogodišnjeg OFEL-a je stavljanje naglaska na paradigmu socijalno konstruirane poslovne stvarnosti ključne za održivost i djelotvornost svih oblika organizacija i poduzetničkih pothvata. U skladu sa sloganom „The Quest for Organizational Identity – Exploring Socially Constructed Realities“, OFEL dovodi eminentne međunarodne goste i predavače: prof. dr. sc. Davide Ravasi je ključni govornik Konferencije s temom „Organizational Identity”, a sudjelovuju i prof. dr. sc. Gerard P. Hodgkinson, prof. dr. sc. Shann Turnbull, prof. dr. sc.  Lillian S. O. Wanderley te prorektorica izv. prof. dr. sc. Ivona Vrdoljak Raguž i prof. dr. sc. Darko Tipurić.

Sve o OFEL konferenciji može se pronaći na www.ciru.hr.

24. travanj 2024 21:58