Lider trend
StoryEditor

Heraldi for Women donosi glamurozne cipele s potpisom Tabithe Simmons

04. Travanj 2018.

Proljeće je donijelo odlične vijesti za domaće modne insajderice, ali i za sve ljubiteljice glamuroznih cipela.

Naime, Heraldi for Men & Woman store u svoju je ponudu uvrstio ekskluzivan brand cipela višestruko nagrađivane dizajnerice Tabithe Simmons.

Tabitha Simmons već skoro 10 godina kreira kultne modele koji su je pozicionirali u društvo velikana poput Jimmyja Chooa, Christiana Louboutina i Manola Blahnika.

>>>Heraldi for Men: Ekskluzivna usluga izrade odjeće po mjeri

Dizajnerica je svojim radom osvojila brojne svjetske celebrity-e poput Mirande Kerr, Lily Aldridge, Naomi Watts i Gigi Hadid, ali i pripadnike modne industrije pa njezina obuća krasi editorijale brojnih luksuznih izdanja najpoznatijih svjetskih magazina, kao što su Elle, Harper‘s Bazaar, Vanity Fair, Vogue i W magazine.

Spoj stila i funkcionalnosti

Kolekcije karakterizira odlična izvedba, a jedinstvene su i po tome što su izrađene isključivo od najfinijih materijala - osim vrhunske glatke i brušene kože, za izradu cipela koristi se i egzotična koža. Talijanski postolari cipele Tabitha Simmons tretiraju s posebnom pažnjom, što se vidi u ručnoj izradi detalja poput sitnog veza i ukrašavanja s ornamentima.

Zanimljivo je da su svi modeli cipela kreirani kako bi ih žene mogle nositi i po 12 sati, bez obzira na oblik i visinu potpetice.

Tabitha Simmons u svojim modelima spaja stil i funkcionalnost - zbog udobnosti izgled i seksepil koji daje cipela nije stavljen u drugi plan već suprotno, stoga su odabrani modeli dostupni u čak tri verzije - s visokom potpeticom, kitten heel te kao balerinke.

Svoj savršen model cipela s potpisom Tabithe Simmons pronađite u Heraldi for Men & WomenFrankopanska 6, Zagreb.

01. lipanj 2023 23:54