Lider trend
StoryEditor

Stigla je najjača svjetska aloe vera iz organskog uzgoja

27. Srpanj 2018.

Rješenje za isušenu kožu i kosu ljeti, opekline i alergije od sunca, neurednu probavu na putovanjima i razne druge tegobe, mnogi su pronašli u popularnoj biljci aloe vera - ljiljanu iz pustinje.

Aloe vera bogata je hranjivim tvarima koje čuva u mesnatim listovima i zadebljanjima stabljike, pritom upijajući sve spojeve iz okoline. Upravo zbog tendencije upijanja, važno je birati organski uzgojenu aloe veru jer konvencionalno uzgojena sadrži pesticide, kemikalije i umjetna gnojiva.

Najveći američki brand najčišće organske aloe vere sa zavidnom znanstvenom reputacijom napokon je stigao i kod nas - upoznajte Lily of the Desert.

Kako se dobiva najmoćnija organska aloe vera

Više od 40 godina u teksaškoj oazi zvanoj Rio Grande Valley, tim Lily of the Desert branda uzgaja svoju 100% organsku aloe veru bez pesticida, umjetnih gnojiva i GMO-a.Inovacijama u proizvodnji osigurali su aloe veru u kojoj je očuvano čak 200 aktivnih složenih spojeva u samo jednom svježem listu.

>>>Prepoznajte štetne sastojke u kozmetici i kad nose ‘tajna’ imena

Kad listovi dozriju u idealnim uvjetima tla i zraka, ubiru se i unutar 4 sata stavljaju na hlađenje, a zatim obrađuju posebnim tehnikama pod strogim kontrolamakako bi dobiveni sok očuvao sve prirodno sadržane polisaharide, vitamine, minerale, enzime i ostale aktivne komponente.

Snaga znanstvenih inovacija

Analiza je pokazala da Lily of the Desert sok aloe vere dobiven iz lista premašuje standarde kvalitete i sadržaja za 193%. inovacija koja ga dodatno osnažuje jekoncentrat polisaharida AloesorbTMekstrahiran patentiranim postupkomiz fileta biljke.

Najčišću organsku aloe veru Lily of the Desert potražite u svim bio&bio trgovinama te na webshopu www.biobio.hr  Savjeti i preporuke na 0800 246 246

Lily of the desert sok i gel dobili su certifikat I.A.S.C. seal of approval koji je jamstvo za čistoću i kvalitetu aloe vere, nakon rigoroznih kontrola uzgoja i proizvodnje.

Korištenjem isključivo organske aloe vere, izbjegavamo zamku unošenja pesticida, konzervansa herbicida, GMO-a i umjetnih sastojaka, koji opterećuju unutarnje organe i stvaraju neravnoteže u organizmu.

Moćna i svestrana aloe vera

Prema istraživanjima i savjetima stručnjaka iz Lily of the Desert, ovu aloe veru možete koristiti na zaista mnogo načina, izdvajamo pet fantastičnih djelovanja.

Iscjeljivanje opeklinai iritacija kože

Aloe verapotaknut će i ubrzatizarastanje opeklina kože uzrokovanih suncem, upalnih procesa i iritacija (poput uraslih dlačica nakon depilacije te alergija na sunce i kozmetičke proizvode). Kad ju namažete na kožu, stvorit će zaštitni slojkoji smanjuje mogućnost isušivanja i oštećenja.

Njegu tjemena i hidrataciju kose

Nakon ljetne izloženosti suncu i morskoj soli koji znaju isušiti tjeme i oštetiti kosu, aloe vera njegovat će je od tjemena do vrhova. Masirajte tjeme gelom aloe vere ili je ostavite kao masku na kosi za efekt obnavljanja vlasi i volumena.

Blistav osmijeh

Ispiranje usne šupljine sokom aloe reducirat će upalne procese zubnog mesa i održati dentalnu higijenu uklanjanjem zubnog plaka. Ako želite imati blistav osmijeh cijelo ljeto, aloe će doskočiti tom izazovu.

Zaštitu od infekcija i uboda insekata

Snažni antioksidansi (polifenoli)u organskoj aloe veri zaustavit će različite sojeve bakterija, eliminirati gljivice te djelovati antivirusno. Možete ju koristiti kao prvu pomoć za gljivična oboljenja kože inoktiju te vaginalne infekcije koje su često rezultat vremena provedenog na bazenima te na plažama. Mazanje gela na ubode insekata (posebno komaraca), ublažit će svrbež i upalu kože.

>>>Organska šminka i male kozmetičke tvrtke mijenjaju lice industrije

Detoksprobave i tonik za žensko zdravlje

Istražuju se brojna blagodatna djelovanja aloe vere na naše zdravlje. Prema njima, aloe vera aktivirat će probavni trakt i djelovati laksativno što će dobro doći ako vam probava na godišnjem odmoru postane neredovita. Aloe alkalizira organizam i stimulira naš prirodni obrambneni štit.Stimulira metabolizam i pomaže nam povećati otpornost na stres, a pozitivno utječe na ženske reproduktivne organe i regulira menstrualni ciklus.

Fantastične recepte s novom organskom aloe verom i napravio svježe zeleni e-book koji možete preuzeti ovdje.

30. ožujak 2023 00:23