Lider trend
StoryEditor

U Westgateu počinju Dani kuhinja i interijera

24. Listopad 2013.

Uređujete ili preuređujete kuhinju, tražite najnovije informacije o mogućnostima uređenja vašeg životnog prostora? Manifestacija Dani kuhinja i interijera 2013. mjesto je koje pruža potpuno novi uvid u mogućnosti koje vam stoje na raspolaganju. Tako će se renomirani proizvođači predstaviti u punom sjaju i na način koji će vam olakšati potragu za savršenim rješenjem.

Dani kuhinja i interijera 2013. i ove se godine održavaju u WESTGATEU uz interaktivno okružje trgovačkog centra. Posebnost ovogodišnje manifestacije predstavlja prošireni koncept koji omogućuje i predstavljanje izlagača koji u svojoj ponudi imaju uslugu i proizvode za opremanje interijera. 

Među izlagačima su Henkel, Cetis-kuhinjski namještaj, Interijeri Zadro, In-color, Prima kuhinje, Studio Križnjak, Bosch kućanski uređaji, Kovinoplastika, Qualis, Inotherm i Metel. Svi oni su i ove godine za posjetitelje pripremili dodatne promotivne sadržaje na svojim izložbenim prostorima. 

Posebno iznenađenje Dana kuhinja i interijera 2013. je sudjelovanje popularnog chefa Tomislava Špičeka. Njegova su specijalnost tradicionalna hrvatska jela koja će pripremati svake večeri u zabavnom dijelu programa.

„Ovogodišnji ulazak Hrvatske u Europsku uniju prilika je da se sjetimo izvornih gastronomskih vrijednosti Hrvatske. Vjerujemo da će tradicionalne hrvatske delicije Tomislava Špičeka posjetiteljima svake večeri izazivati zazubice. Odabranim sudionicima omogućili smo i da svoje tradicionalne hrvatske recepte skuhaju upravo sa chefom Špičekom. Uvjeti za sudjelovanje dostupni su na facebook stranicama West Gatea i Dana kuhinja pa su svi oni koji se osjećaju kao chefovi dobrodošli“, izjavila je u ime organizatora manifestacije, tvrtke Ponovo tri, Martina Zlački Baća. 

Prošle godine na Danima kuhinja posebnu je pozornost izazvala kuhinja čiji primjerak boravi i u kući poznatog hollywoodskog glumca Brada Pitta u Los Angelesu te kuhinja vrijedna milijun kuna koja je upravo na prošlogodišnjima Danima pronašla svog vlasnika. 

Osim namještaja, posjetitelji će na Danima kuhinja i interijera imati priliku razgledati i popratne sadržaje za uređenje doma, a istodobno uživati u bogatoj i raznolikoj ponudi i sadržajima koje omogućuje domaćin događanja – shopping centar WESTGATE. Više o programu i izlagačima dostupno je i na sljedećim stranicama:

Web stranica: http://www.danikuhinja.hr/Facebook: https://www.facebook.com/danikuhinja?fref=ts

23. travanj 2024 23:03