Lider trend
StoryEditor

Zašto se najviše isplati bukirati skijanje odmah čim se vratite s mora?

23. Kolovoz 2019.

Opće je prihvaćena činjenica da su sezonska sniženja prilika za pametnu i povoljnu kupnju odjeće i obuće za sljedeću godinu, no na jednak način povoljno na kućni budžet djeluje i unaprijed planiranje sezonskih putovanja.

Prvi zimski aranžmani počinju se puniti već ljeti i tada je onima koji nude zimske radosti vrlo bitno ostvariti dobre rezultate. Na temelju prvih brojki mogu naime procijeniti kakva će biti sezona, odrediti politiku cijena i donijeti još mnogo drugih poslovnih odluka. Takva razdoblja se u ekonomskom rječniku nazivaju razdoblja tržišta kupaca jer ponašanje kupaca u većoj mjeri diktira cijenu i ponudu.

I zato je debeli ljetni hlad uz more, rijeku ili bazen najbolji za rezerviranje skijanja. Sada je cijena povoljnija, a izbor širi. Najpopularnije destinacije za naše skijaše - Austrija, Italija, Francuska, Slovenija, Švicarska, Bosna i Hercegovina, Bugarska i Srbija – već su krenule s rezervacijama, a nude za svakoga ponešto.

Uniline, kao ovlašteni partner SKI FUN-a za Hrvatsku uz to nudi i ekskluzivne uvjete na preko 120 skijališta diljem Europe. Rani booking skijanja donosi priliku za super popuste na skijaške aranžmane, ali treba biti brz, jer u Unilineu neki popusti završavaju već 1. rujna.

Skijaška sezona na najpopularnijim destinacijama otvara se već početkom prosinca i to u talijanskim Dolomitima. Skijalište Drei Zinnen od 5. do 8. prosinca idealan je odabir za obitelj s djecom. Ako sada rezervirate boravak, tri noćenja i trodnevni ski pass dostupni su od 182€ po osobi, a škola skijanja uključena je u cijenu.

Ove sezone u ponudi je i jedna prava poslastica - Jahorina koja vas poziva na Skifunov ekskluzivni BalkanSKI OPENING! Legendarna bosanskohercegovačka planina od 12. do 15. prosinca postaje prava oaza zabave s mnogo glazbe i odlične gastronomske ponude.

Bivši domaćin olimpijskih igara može se pohvaliti s 40 kilometara odlično uređenih staza i modernom infrastrukturom, fantastičnom hranom i vrhunskim zabavnim programom, a uz sve navedeno zadržali su i super povoljne cijene. Za veliko otvaranje one se kreću od 89€ po osobi za cijeli vikend što uključuje tri noćenja, trodnevni skipass i večernju zabavu s DJ-em i live bandom. Također, postoji i mogućnost prijevoza iz Zagreba po cijeni od 55€ po osobi.

U Unilineovoj ponudi dostupna su još 120 skijališta u Europi i oko 1500 objekata, a sve ih možete pogledati ovdje.

I ove godine tu je i Bijeli tjedan za obitelji, koji pored najpovoljnijeg smještaja uključuje skipass, vrhunsku školu skijanja na hrvatskom jeziku u posebno izabranim skijalištima u 10 ekskluzivnih destinacija u Austriji, Švicarskoj, Sloveniji, Srbiji te na Jahorini. Za lakše planiranje, datumi odgovaraju školskim praznicima 2019/2020 za osnovne i srednje škole.

Kako je otvaranje sezone i prvi snijeg, ujedno i najslađe vrijeme za skijaše, pripremljeno je i više od 20 različitih paketa otvorenja ski sezone, a za najvjernije zimoljupce osigurani su ski paketi i na samom kraju sezone.

Planiranje skijanja u kolovozu može biti vaše najbolje rashlađivanje. Proučite ponudu na portalu i na Facebook stranici skifun.hr

19. travanj 2024 12:45