Podcast
StoryEditor

Marina Bolanča: Mlade generacije ne žele ponoviti naše greške

08. Travanj 2024.
Lider Podcast #57 - Marina Bolanča
  • Danas je nedopustivo raditi mimo radnog vremena
  • Od mladih možemo štošta naučiti. Oni su postigli ono što smo mi htjeli, a nismo mogli
  • Mir je za mene definicija uspjeha
  • Ne znam se nositi s ljudskom zločestoćom, to mi je jedini strah

Prije ravno deset godina, PR stručnjakinja Marina Bolanča iz velikog je sustava (agencije Unex) iskoračila u solo poduzetničke vode. Danas, njena agencija za odnose s javnošću Abeceda komunikacije, zapošljava 20 ljudi, posluje u Srbiji, Sloveniji, Albaniji, Crnoj Gori i Rumunjskoj, tri godine zaredom osvojili su ‘PR Oscara‘ - međunarodnu nagradu IPRA Golden Award za izvrsnost, lansirali dva projekta Better Company i 20/40 Unfiltered.

U novoj epizodi Liderova podcasta, novinarka i voditeljica Sandra Babić s ovom uspješnom poduzetnicom razgovara o izazovima upravljanja PR agencijom, lekcijama koje je naučila u svojoj karijeri i primijenila ih u razvoju Abecede. Projekti koje su lansirali imaju za cilj stvoriti bolje kompanije pa tako i bolje društvo, ali i poboljšati dijalog s mlađim generacijama od kojih, kako Bolanča poentira, možemo štošta naučiti. U čemu su mladi bolji, a što im nedostaje, kakvi projekti je inspiriraju, a što brine te koji je njen recept za uspjeh – otkrijte u novoj epizodi Liderova podcasta s Marinom Bolančom!

Cijela epizoda podcasta dostupna je na našoj mrežnoj stranici i kanalu na YouTubeu. Kratke isječke svake epizode možete pogledati na našem TikToku, Instagramu, YouTubeu, Facebooku ili LinkedInu. 

18. travanj 2024 19:09