Podcast
StoryEditor

Mate Janković: Truditi se svidjeti svima je najsigurniji put do pakla

15. Srpanj 2024.
Mate Janković gostovao je u 71. epizodi Liderova podcasta

U najnovijoj epizodi Liderova podcasta, voditelj i novinar Roko Kalafatić razgovarao je s Matom Jankovićem, jednim od najistaknutijih gastronomskih stručnjaka i ugostitelja u Hrvatskoj. Uz to što je vlasnik nekoliko popularnih lokala u Zagrebu, Janković je poznat po svojoj strasti za inovativnom gastronomijom i beskompromisnom pristupu kvaliteti. 

Janković je u nešto više od 20 minuta podcasta podijelio svoje uvide o trenutnim trendovima u ugostiteljstvu, izazovima s kojima se suočava hrvatska gastronomija, kao i svojim iskustvima u vođenju restorana. Također je govorio o važnosti održavanja visokih standarda u kuhinji i svom osobnom putu do uspjeha, uključujući kako je razvijao svoj koncept restorana SOL​ te kako pristupa radnoj snazi koja nikada nije bila zahtjevnija - i traženija. 

Janković je poznat i po svojim iskrenim stavovima o društvenim i ekonomskim pitanjima, a toga ne manjka ni u novoj epizodi podcasta. Ne propustite priliku pogledati i poslušati zaista zanimljivih 20-ak minuta s jednim od najboljih hrvatskih kuhara i ugostitelja.

Cijela epizoda dostupna je na našoj mrežnoj stranici i YouTube kanalu, a kratke isječke možete pratiti na TikToku, Instagramu, YouTubeu, Facebooku ili LinkedInu.

CIJELA EPIZODA: 

04. rujan 2024 05:42