Podcast
StoryEditor

Niko Maričić: Korisni savjeti za pametno investiranje i štednju koje svatko treba primijeniti

01. Srpanj 2024.
Lider Podcast #69 - Niko Maričić

U novoj epizodi Liderova podcasta, novinar i voditelj Roko Kalafatić razgovara s Nikom Maričićem, voditeljem odjela za upravljanje fondova u InterCapital Asset Managementu.

Niko Maričić je odgovoran za upravljanje nekim od najinovativnijih investicijskih fondova u regiji, uključujući InterCapital Euro Money Market ETF i InterCapital Commodity Strategy. S dugogodišnjim iskustvom u industriji, Niko nam donosi uvid u najnovije trendove i strategije na tržištu kapitala, kao i jedinstvenu perspektivu o budućnosti ulaganja.

Zašto Hrvati i dalje preferiraju ulaganje u nekretnine, a kada ulažu u vrijednosne papire biraju obveznice? Kada će CROBEX ponovno doseći rekordnu razinu? Što Hrvati najmanje razumiju kada je riječ o ulaganju na burzi? Koje su najčešće financijske pogreške koje radimo, a da toga nismo ni svjesni? Odgovore na ova, ali i brojna druga zanimljiva pitanja otkrijte u novoj epizodi Liderova podcasta!

Cijela epizoda podcasta dostupna je na našoj mrežnoj stranici i kanalu na YouTubeu. Kratke isječke svake epizode možete pogledati na našem TikToku, Instagramu, YouTubeu, Facebooku ili LinkedInu. 

01. srpanj 2024 16:31