Podcast
StoryEditor

Stevica Kuharski: Kada startup prestaje biti startup?

04. Lipanj 2024.
Lider Podcast - Stevica Kuharski

Sredinom prošle godine Stevica Kuharski postao je partner u Fil Rouge Capitalu, najvećem domaćem VC fondu koji je do sada uložio u više od 150 startupova, što ga čini najaktivnijim startup investitorom u Hrvatskoj. S obzirom da broj domaćih startupa raste iz dana u dan, bio je to dovoljno dobar povod da s Kuharskim razgovaramo o startup sceni u Hrvatskoj, ali i svjetskim trendovima u koje se trenutno ulažu milijarde. 

Inače, Kuharski je dugogodišnji serijski poduzetnik s bogatim iskustvom u osnivanju i vođenju startupa, a upravo su mu njegov poduzetnički duh i entuzijazam donijeli priznanje na domaćoj i međunarodnoj poslovnoj sceni. U nešto više od 20 minuta razgovora s Liderovim voditeljem i novinarom Rokom Kalafatićem, Kuharski je bez filtera i zadrške pričao o promjeni nekoliko fakulteta, prvom poslu na radiju nakon kojega je dobio i prvi programerski posao, a onda se bacio na dugu i bogatu poduzetničku karijeru. Nakon nekoliko vlastitih biznisa, dobio je priliku da se priključi Fil Rouge Capitalu pa je dobar dio epizode posvećen i fondovima, odnosno tome u što se ovih dana ulaže, ali i u što bi se tek moglo ulagati. 

Ako vas zanimaju domaća, ali i svjetska startup scena, trenutni trendovi na tržištu i ono što bi tek moglo postati trend za nekoliko godina, ovo je epizoda za vas. 

Cijeli podcast dostupan je na našoj mrežnoj stranici i kanalu na YouTubeu. Kratke isječke svake epizode možete pogledati na našem TikToku, Instagramu, YouTubeu, Facebooku ili LinkedInu.  

CIJELA EPIZODA:

24. lipanj 2024 16:58