Hrvatska
StoryEditor

Black Friday u Poliklinici Medikol i Medivia Centru

27. Studeni 2020.

Black Friday groznica! Popusti su vaši, uzmite ih od 26. 11 do 04. 12. 2020. godine! Poliklinika Medikol i Medivia Centar daruju vas ekskluzivnim popustima na svoje najtraženije usluge i dijagnostičke pretrage. OD SUMNJE DO DIJAGNOZE U JEDNOM DANU. BUDI FIT, MEDIVIJIN HIT.

POPUSTI U POLIKLINICI MEDIKOL:

Magnetska rezonancija kralježnice na uređaju MR 3Tesla - 30% popusta

U ZAGREBU I SPLITU

Popust se odnosi na svaki segment kralježnice (vratni, prsni, slabinski) i obračunava se zasebno. Umjesto 2.000 kuna, cijena jednog segmenta kralježnice iznosi 1.400 kuna. Snimanje se odvija na MR uređaju jakosti 3Tesle u Poliklinikama Medikol u Zagrebu i Splitu. Popust se ne odnosi na kontrastno sredstvo, ukoliko je isto potrebno.

Ginekološka obrada – 30% popusta

Ginekološki pregled, PAPA test i ultrazvuk umjesto 750 kuna sada 525 kuna u Zagrebu.

Pregled specijaliste kardiologa s EKG-om – 30% popusta

Prevencija, pravovremena dijagnostika i adekvatno liječenje su iznimno važne za bolesti srca i krvnih žila. Umjesto 400 kuna, cijena pregleda specijaliste kardiologa s uključenim EKG-om iznosi 280kn     u Zagrebu i Čakovcu .

Pregled specijaliste interniste – 30% popusta

Teško vam je doći do liječnika opće prakse? Umjesto 350 kuna, cijena općeg specijalističkog pregleda interniste iznosi 245 kuna u Zagrebu i Čakovcu .

POPUSTI U MEDIVIA CENTRU U ZAGREBU I ČAKOVCU:

Neinvazivni tretmani oblikovanja tijela Zerona laserom – 30% popusta

Zerona/verju laserom se postižu značajni rezultati u samo 2 tjedna primjene te dokazano smanjenje masnoća i centimetara bez štetnog učinka na stanice. Cijena ovisi o broju tretmana, ali na sveukupan broj ugovorenih tretmana ostvaruje se 30% popusta.

Limfna drenaža (aparativna presoterapija) - paket od 5 tretmana – 30% popusta

Tretman za uklanjanje celulita i rješavanje problema otečenih nogu. Izbacivanje suviška vode iz organizma, a također djeluje i na gubitak tjelesne mase. Umjesto 1.250 kuna, sada 875 kuna.

Vacusport - paket od 5 tretmana – 30% popusta

Tretman za uklanjanje celulita, učvršćivanje vezivnog tkiva, poboljšanje tonusa kože te izbacivanje suvišnih toksina. Umjesto 1.500 kuna sada je cijena 1.050 kuna.

Body Wrapping (thermo ogrtač) - paket od 5 tretmana – 30% popusta

Tretman za detoksikaciju organizma, ubrzanje cirkulacije i razgradnju tvrdokornih masnih naslaga, a ujedno pozitivno utječe na sintezu kolagena i elastina. Umjesto 1.250 kuna sada je cijena 875 kuna.

Programi mršavljenja – 40% popusta na različite programe VEĆ OD 1.687,50kn

Uključeni nadzor liječnika opće medicine, magistra nutricionizma koja izrađuje individualiziranu dijetoterapiju, kondicijski treninzi uz stručne kineziologe i neinvazivna aparativna i manualna terapija oblikovanja tijela čime se smanjuju centimetri s kritičnih mjesta i pospješuje gubitak kilograma.

Nutricionistička savjetovanja i plan prehrane - paket od 5 dolazaka – 30% popusta

Pet nutricionističkih savjetovanja kroz koje se, na temelju antopometrijskog mjerenja i individualnog pristupa svakom pacijentu izrađuje plan i program  prehrane, te kontrolira postizanje rezultata kroz  3 mjeseca. Umjesto 700 kuna, sada 490 kuna.

Lunula laser za liječenje gljivičnog oboljenja noktiju – 30% popusta

Bezbolna i efikasna terapija hladnim laserom za liječenje gljivičnog oboljenja noktiju.
Popust uključuje četiri tretmana, kontrole i praćenja liječnika kroz šest mjeseci za nokte:

oba stopala umjesto 3.000 kuna sada 2.100 kuna.

jedno stopalo umjesto 2.000 kuna sada 1.400 kuna.

PODACI ZA UPLATU:

Svi prethodno navedeni popusti vrijede za uplate u cijelosti isključivo do petka, 4. 12. 2020. godine (bez obzira na način plaćanja). Rok iskoristivosti/početka korištenja tretmana je do kraja godine, 31. 12. 2020. godine. Popusti se ne zbrajaju međusobno s ostalim popustima i pogodnostima.

05. prosinac 2023 16:46