Hrvatska
StoryEditor

Čermak EKSKLUZIVNO za Lider: Vrijeme je da posao prepustim mlađima!

05. Lipanj 2020.
Ivan Čermak

Predsjednik Uprave Croduxa Ivan Čermak od 1. lipnja više nije na čelu te tvrtke, ali ipak ostaje i dalje uz nju, kako je ekskluzivno rekao za Lider.

- Imam 71 godinu, vrijeme je da se povučem iz operativnih poslova i prepustim upravljanje tvrtke mlađima. Ja i dalje ostajem aktivan kada je riječ o strateškim planovima kompanije, bit ću u toku svega, a to znači da ću uvijek raditi. Ipak, mislim da je vrijeme da se odmorim od svakodnevnih aktivnosti, što znači da odlazim u nekakvu 'polumirovinu' – zaključio je šaljivim tonom Čermak.

Podsjetimo, Vlasnik tvrtke CRODUX DERIVATI DVA Ivan Čermak povukao se s prvim danom lipnja s pozicije predsjednika Uprave, koju je prepustio dosadašnjoj članici Uprave Dragi Antić. Nova predsjednica Uprave dugogodišnja je najbliža suradnica Ivana Čermaka. Bila je članica Uprave CRODUX PLINA od 2012. do 2014., a u Upravi matične tvrtke je od 2013. Sudjeluje i u upravljanju DISTENTUSOM i CRODUX INŽENJERINGOM, a nakon Čermakova preuzimanja TANKERKOMERCA postavljena je na čelo NO-a zadarske tvrtke.

17. travanj 2024 22:46