Hrvatska
StoryEditor

Imenovan novi član Uprave Liburnia Riviera Hotela

15. Srpanj 2021.
Karl Eckerstorfer

Na dnevnom redu sjednice Nadzornog odbora Liburnia Riviera Hotela, Karl Eckerstorfer je imenovan članom uprave LRH.

Novi član uprave dolazi iz Erste Group Bank AG, gdje je bio na funkciji Industry Head of Hotels and Tourism, nadgledajući financiranje hotelskog portfelja od više od 1,6 milijardi eura. S novom pozicijom u Liburniji, Karl Eckerstorfer vraća se svojim korijenima u hotelskom poslovanju. Prije nego što se pridružio Erste Grupi, bio je na nekoliko pozicija direktora 4 * i 5 * hotela, koje je okrunio s mjestom generalnog direktora u lancu hotela Austria Trend Hotels & Resorts s 34 hotela u 3 zemlje.

Svojim bogatim iskustvom u hotelijerstvu, Eckerstorfer će biti zajedno sa cijelom upravom predan transformiranju kulture Liburnije i razvoju novih hotelskih proizvoda uz povećavanje profitabilnosti tvrtke.

Osim ove teme na dnevnom redu sjednice našle su se teme vezane za davanje suglasnosti upravi društva za stjecanje udjela u društvu Aeris d.o.o. (Vlasnik vile Panciera), davanje suglasnosti upravi društva za stjecanje nekretnine na području ulice Joakima Rakovca u Opatiji te davanje suglasnosti upravi društva za kreditno zaduženje (osiguranje srednjoročne financijske stabilnosti društva i razvojno kreditno financiranje).

07. prosinac 2022 03:04