Hrvatska
StoryEditor

Kakva je budućnost medija otkrijte na Weekend media festivalu

19. Rujan 2019.
Budućnost medija

Uz novi broj Lidera ovoga tjedna stiže i poseban prilog 'Budućnost medija', u kojemu vas očekuje pregršt zanimljivih tema, intervjua i priča vezanih uz ovogodišnji Weekend Media Festival, najveći regionalni festival medija i tržišne komunikacije koji se i ove godine održava u Rovinju od 19. do 21. rujna. 

Festival u Rovinju će otvoriti Jean-Claude Biver, legendarni član Hublota, a u našem prilogu pročitajte kratki intervju sa živućom ikonom urarske industrije.

Također, čitajte kako kompanije pokušavaju popraviti klimu iseljavanja, kako privlače svoje nove zaposlenike i na koji način ih zadržavaju u svojim kompanijama. Tu je i tekst o podacima koji su danas 'svete krave' i koje svi skupljaju, ali pitanje je znaju li svi koristiti ovu sirovinu? Pročitajte kako koristiti podatke u poslovanju i saznajte što kažu stručnjaci.

Saznajte i kako to izgleda kada umjetna inteligencija stvara reklame i znači li to kraj za Copywritere i tko je i zašto zaslužan za prodor 'podcasta' na naše tržište i još mnogo toga.

18. travanj 2024 23:28