Hrvatska
StoryEditor

Mirakul Edukacijski centar - Naučite kako minimalizirati stres na radnom mjestu

10. Rujan 2019.
Mirakul Edukacijski centar

Novi seminari u ponudi Mirakul Edukacijskog centra

Kako bi se pravovremeno reagiralo, potrebno je poznavati uzroke stresa na radnom mjestu kod pojedinca, ali i u organizaciji. Ovladavanjem tehnika ranog prepoznavanja stresa i preveniranjem simptoma, korak smo bliže uvođenju stress free kulture u organizacije i tvrtke. Stres donosi brojne negativne posljedice za zdravlje pojedinca, na radni učinak i cjelokupnu produktivnost i atmosferu na radnom mjestu. Nerijetko je stres uzrok blokadama i padovima koji se izravno preslikavaju na uspješnost te odašilju nepoželjnu sliku o poslovanju i poslodavcu te je stoga nužno pristupiti tom problemu taktički i pomno. U sklopu Stress management coaching programa naučite kako minimalizirati pojavu stresnih situacija, kako pozitivno utjecati na zdravlje zaposlenika i na opću atmosferu na radnim mjestima.

Sva su poslovna područja podložna stalnim i dinamičnim promjenama te su poslodavci u tvrtkama i organizacijama više nego ikada spremni ulagati u specijalističku edukaciju svojih zaposlenika. Trendovi su nemilosrdni, a posebno je potrebna agilnost kad je u pitanju digitalni marketing. Tehnike u tom svijetu napreduju brže, razvijaju se kontinuirano i zahtijevaju od korisnika sustavno praćenje i podizanje znanja i vještina na novu razinu.

Svi aktivni korisnici Google Ads platofrme i Google Analytics alata u stalnoj su potrazi za primjerima i praksom kako bi poboljšali svoje rezultate. Mirakulov napredni program Google Ads Masterclass prvi je u Hrvatskoj takve vrste, a pod vodstvom Vice Božića, certificiranog Google Ads i Google Analytics stručnjaka, svim polaznicima će tijekom interaktivnih vježbi pružiti konkretne savjete za kampanje koje vode.

Još jedan tražen i kontinuirano podložan razvoju je program Voditelj projekata za EU fondove. EU fondovi zahtijevaju sve precizniju dokumentaciju jer je i vrijednost projekata koji će se sufinancirati sve veća, što pokazuju i nedavno objavljeni natječaji vrijedni stotine milijuna kuna. Zbog toga svi koji pripremaju projekte za sufinanciranje moraju svladati osnovne pojmove EU programa (prihvatljivost, prioriteti i ciljevi, indikatori…). I kada angažirate konzultante za pomoć u pripremi, od vas se očekuje određeno znanje i aktivno sudjelovanje u pripremi projekata.

Voditelji Mirakul akademije EU fondovi i njihovi gosti predavači posjeduju višegodišnja iskustva u pripremi i provedbi projekata. Praktičnim primjerima iz vlastitih projekata predavači će polaznicima prenijeti svoja iskustva i ukazati na probleme i greške koje se pojavljuju u pripremi projektne dokumentacije i provođenju projekata.

Nove vještine i specijalistička znanja potrebna su u području upravljanja ljudskim potencijalima, managementu, marketingu, financijama, upravljanju projektima, a od zaposlenika se sve više očekuju razvijene prodajne, komunikacijske i liderske vještine, kao i napredno korištenje poslovnih računalnih programa. Pregled svih seminara u organizaciji Mirakul Edukacijskog centra možete pronaći na linku.

Sva ključna područja poslovanja pokrivena su naprednim specijalističkim modularnim programima – Akademijama.

28. travanj 2024 02:43