Hrvatska
StoryEditor

Modna platforma Zalando najavila dolazak u Hrvatsku

16. Ožujak 2021.
ZALANDOfoto Shutterstock

Europska online modna platforma Zalando planira širenje na osam europskih tržišta među kojima je i Hrvatska, najavljeno je u utorak iz te tvrtke. Tvrtka je na konferenciji za novinare u Berlinu najavila širenje na osam europskih tržišta, među kojima je i Hrvatska.

"Tako će od srpnja i Hrvati moći naručivati odjeću, obuću i modne dodatke preko ove vodeće online modne platforme, koja je već dostupna u 17 europskih zemalja", navodi se u priopćenju.

Uključivanje Hrvatske i drugih sedam zemalja znači da će se roba naručena preko Zalanda dostavljati u te zemlje (u koje se sada ne dostavlja), web sučelje bit će lokalizirano odnosno prevedeno i na hrvatski jezik, a domaći proizvođači moći će ponuditi svoje proizvode i brendove i to ne samo za kupce u Hrvatskoj.

Osim Hrvatske, Zalando se širi na Estoniju, Latviju, Litvu, Slovačku i Sloveniju u 2021. godini te na Mađarsku i Rumunjsku u 2022. godini. Zalando je europska online modna platforma osnovana 2008. godine u Berlinu, a prema podacima tvrtke koristi je više od 38 milijuna korisnika u 17 europskih država.

13. travanj 2024 11:12