Hrvatska
StoryEditor

Softverska tvrtka SVAM plus postala je dio IN2 grupe

03. Svibanj 2021.
IN2 sektor gospodarstva

IN2 grupa postala je bogatija za još jednu softversku tvrtku – SVAM plus, koja nudi visoko parametrizirani ERP sustav za digitalizaciju i integraciju poslovnih procesa. Zaključenjem ove akvizicije, IN2 grupa proširuje i dodatno osnažuje svoj portfelj usluga za klijente u segmentu gospodarstva, priopćeno je iz IN2 grupe.

S više od 25 godina iskustva u inteligentnim poslovnim sustavima i unaprjeđenju i integraciji poslovnih procesa, u nekoliko različitih industrija, SVAM plus je strateški odabir IN2 grupe koji odgovara zahtjevima tržišta i potrebama klijenata. Osnovna djelatnost tvrtke je razvoj, implementacija i održavanje vlastitog poslovnog informacijskog sustava OperaOpus ERP, a svojim se rješenjima izvrsno uklapa u strateški okvir razvoja i rasta poslovanja IN2 grupe, nadopunjujući postojeći portfelj rješenja i proizvoda.

- Akvizicija SVAM plusa nam donosi rješenja koja su komplementarna postojećima unutar IN2 grupe u segmentu gospodarstva.  Iskustvo, znanje i kvaliteta proizvoda SVAM plusa će doprinijeti ostvarivanju naših planova širenja baze korisnika i daljnjem jačanju dugoročnih suradnji s klijentima - rekla je Sanja Svilokos, izvršna direktorica Sektora gospodarstva, poslovnih i prostornih informacijskih sustava IN2 grupe.

- Uz konsolidaciju poslovanja i organski rast, već neko vrijeme analiziramo tržište u regiji tražeći partnere s kojima ćemo postići snažniju sinergiju i rast u novim tržišnim segmentima. U SVAM-u smo pronašli takvog partnera - komentirao je akviziciju predsjednik Uprave IN2 grupe Denis Jašarević.

- Ovo je prva u nizu akvizicija koje pokazuju predanost CSI grupacije širenju poslovanja IN2 grupe na nacionalnoj i regionalnoj razini - zaključila je Katarina Šiber Makar, Senior Vice President for Business Development u CSI-ju i članica Nadzornog odbora IN2 grupe.

12. travanj 2024 14:26