Hrvatska
StoryEditor

Studenac preuzeo biogradski trgovački lanac Bure Trgovina

01. Lipanj 2021.
Michal Senczuk, predsjednik Uprave Studenca
Vodeći maloprodajni trgovački lanac na Jadranu, preuzimanjem prodavaonica biogradskog lanca Bure Trgovina d.o.o., nastavlja širiti mrežu svojih poslovnica

Studenac, glavni maloprodajni lanac na Jadranu, sklopio je ugovor o kupoprodaji 100 posto udjela u društvu Bure Trgovina d.o.o., biogradskom trgovačkom lancu koji posluje u 29 maloprodajnih objekata na području Zadarske županije te zapošljava 120 zaposlenika.

Nastavak je to kontinuiranog rasta i unapređenja poslovanja koji Studenac ostvaruje posljednjih godina, a time i jačanja svoje liderske pozicije na Jadranu, ali i pozicije jednog od vodećih maloprodajnih lanaca u državi. Potvrdilo je to i nedavno otvorenje prvog Studenac marketa u Zagrebu, uz najavu otvorenja sljedećih prodavaonica do kraja godine.

„U razdoblju pandemije, koje se odrazilo na cjelokupno tržište, izrazito mi je zadovoljstvo što Studenac, unatoč izazovima s kojima smo svi suočeni, ostvaruje svoje poslovne ciljeve i nastavlja širiti i razvijati svoje poslovanje. Pridruživanjem trgovačkog lanca Bure Trgovina d.o.o. mreži Studenca, kao i u našim prethodnim akvizicijama, cilj nam je sačuvati vrijednost koju ta kompanija predstavlja za svoje kupce, ali i unijeti posebne pogodnosti koje svojim kupcima donosi Studenac te postepeno obogaćivati cjelokupnu ponudu“,  izjavio je Michal Senczuk, predsjednik Uprave Studenca.

Istodobno, naglašava Senczuk, žele novim, kao i postojećim zaposlenicima, pružiti priliku za učenje i poslovni razvoj utemeljen na sinergiji i zajedničkom radu. Kompanijske vrijednosti Studenca, temelj su rasta Studenca, i postupno će se ugrađivati i u proširenu mrežu prodavaonica.

U razdoblju koje slijedi, bit će izvršena integracija preuzetih prodavaonica koja podrazumijeva njihovo preuređenje, obogaćenje asortimana i uvođenje mnogobrojnih drugih pogodnosti za kupce.

„Bure Trgovina d.o.o. je na području Zadarske županije prepoznatljiv trgovački lanac koji je svojom kvalitetom, dostupnošću, profesionalnošću i asortimanom prepoznat od strane lokalnih i turističkih potrošača, a vjerujem kako će nova poslovna sinergija i budućnost sa Studencem donijeti unaprjeđenje cjelokupnog poslovanja na zadovoljstvo svih kupaca, ali i zaposlenika“, izjavio je Darko Eškinja, direktor društva Bure Trgovina d.o.o.

Upravo zahvaljujući  predanosti i kvaliteti u odnosima s kupcima, bogatom asortimanu i ponudi usluga, Studenac je i dobitnik dvaju međunarodnih priznanja – zlatne medalje „Customer’s Friend“ i certifikata „Posvećeni izvrsnosti“, a cilj je kompanije na istim temeljima nastaviti svoj daljnji poslovni rast.

24. travanj 2024 06:35