Hrvatska
StoryEditor

Suradnjom FlixBusa i Cammea putnicima omogućena sigurnija vožnja od vrata do vrata

03. Veljača 2022.

FlixBus, sinonim za putovanja autobusima te Cammeo, koji je krenuo iz Rijeke 2006. godine te tako već šesnaest godina pruža uslugu prijevoza po narudžbi milijunima zadovoljnih korisnika, kreću u suradnju. Konceptom integriranog prijevoza, u kojem se autobusni prijevoznik brine o prijevozu putnika na većim udaljenostima, dok se taxi prijevoznik pobrine za siguran dolazak do krajnje destinacije, putnicima je osigurano potpuno rješenje za sve potrebne prijeđene kilometre u njihovom putovanju, navodi se u priopćenju.  

Ovakvim oblikom prijevoza FlixBus i Cammeo postaju sigurni partneri putnicima koji osim udobne i povoljnije vožnje, nude održivi način prijevoza te jednostavnost u putovanju. Upravo ovakav prijevoz koji omogućuje kombinaciju više oblika prijevoza postaje alternativa korištenju mnogobrojnih osobnih automobila te ima jednu od ključnih uloga u ekološkoj osviještenosti putnika.

Nakon što je ovaj koncept putovanja prihvaćen diljem Europe, sve više je prihvaćen i u Hrvatskoj. Ova je usluga dostupna u svim gradovima u kojima FlixBus i Cammeo zajedno prevoze putnike – u Zagrebu, Rijeci, Osijeku, Varaždinu, Splitu, Zadru i mnogim drugima.

Tijekom veljače, putnici koji koriste FlixBus i Cammeo moći će preuzeti svoj popust od 15 posto koji će se moći iskoristiti sve do kraja lipnja 2022. godine unutar Hrvatske te isključivo za kupovine putem aplikacija.

Prilikom preuzimanja Cammeo aplikacije te nakon korištene taxi vožnje, u svom mailu s računom za Cammeo vožnju, putnici dobivaju i popust na vožnju FlixBusom, dok putnici nakon kupovine karte za FlixBus tijekom veljače mogu ostvariti popust za Cammeo vožnju.

05. listopad 2022 01:10