Hrvatska
StoryEditor

The Garden Brewery u svom dvorištu priprema posljednju zimsku priču prije selidbe

04. Prosinac 2021.
The Garden Brewery
Zagrebačka craft pivovara The Garden Brewery predstavlja zimsku priču u svom dvorištu na Žitnjaku, a njihov Advent pod nazivom Winter Tale trajat će do 24. prosinca.

Nakon pet godina, više od 170 stilova piva i mnoštva nagrada, The Garden Brewery se širi i svoju će priču u sljedećoj godini nastaviti na većoj lokaciji u blizini. Stoga je adventsko događanje Winter Tale posljednja prilika da se posjeti mnogima omiljeno dvorište na zagrebačkom Žitnjaku.

Program predstavlja spoj glazbe, hrane i craft piva na jedinstvenom prostoru na otvorenom, uz pozornicu pod vedrim nebom, pivo koje se toči odmah s izvora i sparuje s posebno osmišljenim zalogajima.

Za glazbu su zaduženi Adriatic Coasting tim i Joe Pandur. Svakog četvrtka i nedjelje izmjenjivat će se bendovi, poput Prirodno Stanište, live electronic projekt Tonija Starešinića, Michael Kvorka Trio koji donose pop i funk, Schoenkopf Brass Band ili Spirologija Gypsy Quartet. House, soul, jazz i electro zvuke će svakodnevno donositi DJ-evi kao što su Pepi Jogarde, hrwoE, Blackpunkt ili Delux.

Jedno od najpoznatijih imena na modernoj gastronomskoj sceni, Marko Palfi, predstavlja street food za hladnije dane koji fino ide s Gardenovim craft pivom i toplim pićima. Od Deluxe ili vege kobaje, božićnih oblizeka, ili adventskog hita patke s mlincima, tu su i, posebno za ovu prigodu osmišljeni, kroketi od krvavice kao i slatki vafli čiji okus sami kreirate. Sve će biti dostupno na tri različite kućice s hranom, a u prostoru pivovare nastavljaju raditi nezaobilazni Submarine Burgeri.

The Garden Brewery danas je među vodećim europskim craft pivovarama. Mjesto među najboljima duguje svom kreativnom i inovativnom timu. Od osvježavajućih Pilsnera i Pale piva do voćnih Soura, preko IPA i desertnih Stoutova, Gardenova nagrađivana piva pokazuju najbolje od suvremenih stilova kuhanja. Zbog toga je proglašena najboljom europskom pivovarom dvije godine zaredom po izboru Beer52 najvećeg pivskog kluba na svijetu. Winter Tale bit će prilika za probati cijeli raspon piva, a limenke će biti dostupne i za ponijeti kući.

Winter Tale radit će svakim danom od 11:00 sati do ponoći, na otvorenom prostoru u dvorištu The Garden Brewery, na adresi Slavonska avenija 22F. Glazbeni program počinje svaki dan u 17:00, dok će nedjeljom počinjati u 14:00. Ulaz na sve programe je besplatan. Događaj će se održavati prema svim važećim epidemiološkim mjerama. Nakon 17:00 u prostor se može ući uz predočenje COVID putovnice na ulazu, antigenskog testa ne starijeg od 48 sati ili PCR testa ne starijeg od 72 sata od izdavanja.

12. lipanj 2024 09:05