Preporučeno
StoryEditor

Ericsson Nikola Tesla ugovorio nove poslove s HT Mostarom vrijedne 11 milijuna kuna

04. Travanj 2017.
Piše:
lider.media

U okviru događanja na Mostarskom sajmu, Gordana Kovačević, predsjednica Ericssona Nikole Tesle i Vilim Primorac, predsjednik Uprave i direktor HT Mostara, potpisali su ugovore ukupne vrijednosti 11 milijuna kuna.

>>>Dioničari Ericsson NT predlažu dividendu od 90 kuna po dionici

Predmet posla je proširenje i modernizacija sustava za nadzor mobilne mreže te nastavak ugovora o pružanju usluga održavanja Ericssonove opreme u mreži HT Mostara. Realizacija ugovora će djelatnicima HT Mostara omogućiti brži i kvalitetniji nadzor elemenata mobilne mreže kao i kreiranje novih poslovnih prilika.

Digitalno gospodarstvo

- Mostarski sajam, na kojem je ove godine posebno istaknuta tema digitalno gospodarstvo, koristimo za uspješan nastavak dugogodišnje suradnje s Ericssonom Nikolom Teslom, regionalnim ICT liderom. HT Mostar će, kao snažan bosansko-hercegovački operator, ovime još više približiti svoju mrežu LTE tehnologiji čime stvaramo infrastrukturne pretpostavke za digitalnu transformaciju našeg društva, izjavio je Vilim Primorac.

- Drago mi je da nastavljamo kvalitetnu  suradnju s HT Mostarom, našim cijenjenim partnerom koji veliku pažnju posvećuje tehnološkom razvoju i kvaliteti usluga na dobrobit svojih korisnika. Kompetencije i predani rad naših stručnjaka osigurat će izvršenje ugovorenih poslova u skladu s planiranim, a s aktivnostima započinjemo odmah, izrazila je Gordana Kovačević svoje zadovoljstvo potpisanim ugovorom.

01. travanj 2023 23:01