Studentski Lider klub
StoryEditor

Poduzećima koja su najviše doprinijela akademskoj zajednici dodijeljen Zlatni indeks

20. Ožujak 2023.

Održana je trinaesta dodjela eSTUDENTovog Zlatnog indeksa na kojem je Stručno Povjerenstvo od devet studentskih udruga odabralo poduzeća koja su najviše doprinijela akademskoj zajednici. Najpopularnije kategorije bile su Stručne prakse i Ulaganje u studentske udruge.

Kako navode u priopćenju, u konkurenciji malih i srednjih poduzeća nagrada je uručena Rockwool Adriatic, a u konkurenciji velikih poduzeća INI – industriji nafte. Po kvaliteti obavljenog posla i mentoriranju, za ovu kategoriju nagradu u konkurenciji malih i srednjih poduzeća odnosi Ernst & Young, a u konkurenciji velikih poduzeća Infobip. Infobip i EY odnijeli su nagradu i u području poduzeća koja su najviše doprinijela projektima koje organiziraju studenti i koja su organizirala različite projekte. 

U kategoriji ulaganja u studentske udruge i projekte nagrađeni su Mazars i Rimac Technology, a radi se o tvrtkama koje su novčano i materijalno pomogle nekoj od studentskih udruga.

Nagrada za najbolji imidž odabrala se putem online ankete koja je bila otvorena za javnost, a pobjedu u kategoriji malih i srednjih poduzeća odnijela je L‘Oreal Adria, a u kategoriji velikih poduzeća Rimac Technology.

Od ove godine uvela se nova klizna kategorija koja predstavlja kontinuiranu podršku i organizaciju sportskih aktivnosti. Nagradu je u konkurenciji malih i srednjih poduzeća odnijela tvrtka minus5.

Posebna nagrada povjerenstva za izniman doprinos u rastu i razvoju studenata dodijeljena je Ars Futuri u konkurenciji malih i srednjih poduzeća dok je od velikih poduzeća nagradu dobila PLIVA Hrvatska.

24. travanj 2024 20:29