Studentski Lider klub
StoryEditor

RIT Croatia dodjeljuje pune stipendije za američke sveučilišne studije u Zagrebu

09. Ožujak 2022.

RIT Croatia, međunarodni kampus američkog sveučilišta RIT, dodjeljuje dvije pune stipendije za američke sveučilišne studije koji se izvode u Zagrebu.

Stipendije će se dodijeliti pobjednicima poduzetničkog natjecanja koje organizira koledž. Natjecanje je namijenjeno budućim poduzetnicima, odnosno onima koji žele razviti relevantna znanja i vještine kojima će svoje poslovne ideje pretvoriti u stvarnost. Prijaviti se mogu učenici nižeg socio-ekonomskog statusa koji upravo završavaju srednju školu (maturanti) ili su srednju školu završili u prethodne dvije godine (2020./2021. i 2019./2020.). Najbolji kandidati osvajaju punu stipendiju od 26 000 eura za američke sveučilišne studije na zagrebačkom kampusu RIT Croatia: Međunarodno poslovanje (1) i Informacijske tehnologije (1).

Studij na engleskom jeziku, američka i hrvatska diploma, program razmjene studenata među kampusima RIT-a tijekom četverogodišnjeg studija (Rochester i Dubai), stjecanje relevantnog radnog iskustva tijekom studija u trajanju od 800 sati, individualizirani pristup studentima, međunarodno okruženje, i konačno, visok postotak zapošljavanja po diplomiranju samo su neke od prednosti studiranja na RIT Croatia.

Detaljne informacije o procesu prijave i natjecanju nalaze se ovdje. Rok za prijavu na natječaj je 20. ožujka 2022.

25. travanj 2024 23:06