Studentski Lider klub
StoryEditor

Studenti Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu održali konferenciju o političkom marketingu

23. Prosinac 2022.

Konferencija ‘Politički marketing‘ po prvi put održana je 16. prosinca u prostorijama Hrvatske akademske zajednice i s izravnim online prijenosom na Youtube kanalu HAZ studenti.

Gosti i predavači na konferenciji su bili Željko Trkanjec prof., Zdravko Petak, profesor na Fakultetu političkih znanosti u redovitom zvanju, marketinški stručnjak Marijan Palić i privatni poduzetnik Ivan Biošić.

Konferenciju je otvorila voditeljica projekta Antonija Majdančić, a prvo predavanje održao je Ivan Biošić, a tematiziralo je što je sve potrebno za političku kampanju, što je politički marketing, a što politička komunikacija.

Nakon toga marketinški stručnjak Marijan Palić održao je case study i na primjerima objasnio sudionicima konferencije kako napraviti uspješnu političku kampanju.

Ne smijemo zaboraviti naglasiti da su našim predavačima uručeni pokloni od našeg sponzora OPG Krapljan.

Nakon kratke pauze Željko Trkanjec i Zdravko Petak bili su panelisti na panel raspravi pod nazivom ‘Kreiraju li mediji našu stvarnost‘. Panel rasprava otvorila je brojna pitanja u odnosu medija, političkih aktera i marketinga.

19. travanj 2024 07:15