Tehno
StoryEditor

Kyndryl predstavio platformu za digitalnu transformaciju poslovanja

21. Rujan 2022.

Kyndryl, najveći svjetski pružatelj usluga IT infrastrukture, predstavio je novu tehnološku platformu Kyndryl Bridge, projektiranu na način da maksimalno ubrzava putovanje tvrtki iz različitih industrijskih grana ka digitalnoj transformaciji.

Kako navode u priopćenju, riječ je o iznimno intuitivno dizajniranoj platformi koja menadžmentu tvrtki pruža jednostavniji, jasniji i trenutan uvid u složenost tehničke infrastrukture te im olakšava upravljanje infrastrukturom te odabir rješenja koja će primijeniti u svom svakodnevnom radu i u daljnjem razvoju poslovanja.

Platforma Kyndryl Bridge pruža brz pristup do svih danas važnih informatičkih alata, počevši od platformi računalstva u oblaku, alata za obradu i analizu podataka, umjetne inteligencije, do rješenja za kibernetičku zaštitu i povećanje otpornosti poslovanja.

Prema studiji koju je objavila analitička kuća IDC procjenjuje se kako će već 2023. godine polovina svih tvrtki koje posluju na svijetu, stvarati više od 40 posto ukupnog prihoda od vlastitih digitalnih proizvoda i usluga. Za usporedbu, tijekom 2020. godine, ovakve brojke ostvarivala je samo svaka treća tvrtka. Ukratko, digitalna tranformacija i modernizacija prioritet su i imperativ u poslovanju - 60 posto direktora informatike navodi digitalnu transformaciju kao najvažniji faktor rasta njihovih tvrtki tijekom 2022. godine. 

Platforma je projektirana na način da predstavlja hub koji spaja naprednu tehnologiju i alate, znanja i ekspertizu Kyndrylovih stručnjaka s inovatorima širom svijeta u praktično svim sektorima globalne ekonomije. Suradnja putem Kyndrylove platforme s tvrtkama kao što su Microsoft, Google, VMWare, SAP i mnoge druge, pomaže korisnicima u bržem donošenju inovacije te skaliranju poslovanja.

Na taj način Kyndryl Bridge pomagat će tvrtkama u boljoj integraciji tehnologija i lakšem postizanju interoperabilnosti te osmišljavanju strategija kojima će tvrtke maksimizirati vrijednost alata koje već koriste te prilagoditi svoje organizacije današnjim potrebama poslovanja.

06. veljača 2023 11:16