Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Damir Vrsajković novi je član Uprave Telemacha Hrvatska

19. Kolovoz 2024.
Damir Vrsajković foto Cropix

Damir Vrsajković imenovan je članom Uprave Telemacha Hrvatska te glavnim direktorom za razvoj proizvoda. Dosadašnji izvršni direktor za razvoj proizvoda u Telemachu, kao član Uprave bit će zadužen za produktnu strategiju koja obuhvaća upravljanje proizvodima i uređajima. Tako sada Uprava Telemacha, uz predsjednika Adriana Ježinu te novopridruženog Vrsajkovića, broji još troje članova zaduženih za različita poslovna područja: Matiju Mandić za financije, Danijelu Bistrički Morović koja upravlja tehnikom te Mislava Gallera koji je glavni komercijalni direktor.

– Zahvalan sam na ukazanom povjerenju i pozivu da se pridružim Upravi Telemacha, a posebno to znači u kompaniji koja je izazivač na tržištu, koja neprestano pomiče vlastite granice, donosi pozitivne promjene korisnicima i mijenja telekom sektor. Svojim pristupom već smo pokazali kako vrhunska tehnologija može i mora biti dostupna svima, a to ćemo nastaviti pokazivati kroz razvoj proizvoda i usluga. Veseli me što ulazim u iznimno stručnu i entuzijastičnu Upravu koja postavlja nove standarde u našoj industriji – izjavio je Vrsajković.

U protekle tri godine je kao izvršni direktor za razvoj proizvoda bio zadužen za uvođenje niza mobilnih, fiksnih i ICT usluga poput EON TV platforme, fiksnih i satelitskih EON paketa te Net2Go eSIM platforme. Sudjelovao je i u transformaciji kompanije iz mobilnog u konvergentnog ICT pružatelja usluga te u integraciji Optima telekoma i Total TV-a. Vrsajković iza sebe ima više od 18 godina iskustva u telekomunikacijskoj i konzultantskoj industriji gdje je radio na brojnim strateškim projektima s fokusom na fiksne i cloud usluge, a bio je odgovoran i za uvođenje niza mobilnih i ICT rješenja.

– Imenovanje Damira Vrsajkovića u Upravu Telemacha predstavlja strateški korak prema daljnjem jačanju naše organizacije i usmjerenju na inovacije koje definiraju budućnost telekomunikacijske industrije – izjavio je predsjednik Uprave Telemacha Adrian Ježina.

– Damir je pokazao stručnost i liderstvo u dosadašnjoj ulozi s iznimnim rezultatima u razvoju proizvoda i implementaciji naprednih rješenja. Njegovo pridruživanje Upravi dodatno osnažuje tim te potvrđuje našu posvećenost postizanju izvrsnosti i konstantnom unaprjeđenju korisničkog iskustva – dodao je Ježina. 

16. rujan 2024 20:55