Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Joe Rogan na aparatima: Lider Podcast ubrzo počinje s emitiranjem

23. Veljača 2023.
Roko Kalafatić i Marta Premužak, Lider Podcastfoto Lider
3, 2, 1... Snimaj!

Najčešći izazovi pri pokretanju vlastitog biznisa, prvi ozbiljni pomaci u karijeri nakon završenog (ili nezavršenog) fakulteta, važnost poduzetničkog duha i zdravog mindseta, priče o uspjehu... To su samo neke od tema o kojima će se govoriti u Lider Podcastu: Priča o uspjehu, našem novom audiovizualnom formatu koji će okupiti neka od najpoznatijih hrvatskih imena iz raznih sektora, ali i mlade uspješne ljude čije priče tek trebaju biti ispričane! 

Među našim gostima će se naći poduzetnici, influenceri, predsjednici uprava, marketingaši, programeri, glazbenici, kao i lideri u različitim industrijama s namjerom da gledateljima i slušateljima otkriju najvažnije savjete za uspjeh u raznim zanimanjima. 

- S uzbuđenjem mogu potvrditi da prva epizoda našeg Lider Podcasta izlazi u ponedjeljak, 6. ožujka na YouTubeu i Spotifyju, a svaka će biti objavljena i na našem webu! Također, isječke svake epizode redovno ćemo objavljivati na TikToku, Instagramu, Facebooku i LinkedInu kako ne bi propustili ono najzanimljivije od svake gošće i gosta - rekao je Liderov novinar i voditelj podcasta Roko Kalafatić

Više informacija o Liderovom novom projektu bit će objavljeno u narednim danima, a naši će čitatelji imati priliku svakom gostu postaviti pitanje putem društvenih mreža prije snimanja epizode i tako i sami postati dio naše ekipe. 

- Ovo je savršena prilika da svi izađemo iz zone komfora i uobičajene rutine, ispričamo priče o ljudima o kojima se ne zna dovoljno, a rade velike stvari. Jednako tako vesele me i priče o uspjehu onih poznatijih jer mogu inspirirati mlade koji su tek na početku. Pratite nas na društvenim mrežama i budite spremni za dinamične razgovore u kojima ćemo zajedno učiti što znači biti uspješan - zaključila je Liderova novinarka i voditeljica Marta Premužak

13. travanj 2024 21:47