Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Austrijanci nakon Log Adrije kupili i Trans Integral, Kirić više nije direktor Gumiimpex-GRP-a…

17. Travanj 2023.
Damir Kirić foto Lider Media

Austrijska tvrtka RHENUS BETEILIGUNGS preuzela je tvrtku TRANS INTEGRAL iz Ploča od Mije Šunjića, koji je ostao član Uprave. Na toj mu se poziciji pridružio Bojan Šefer, član Uprave LOG ADRIJE, koju je RHENUS BETEILIGUNGS prije dvije godine preuzeo upravo od Šefera. Predragu Popoviću ukinuta je prokura.

Varaždinska tvrtka KJK III ACQUICO potpuno je preuzela vlasništvo nad tvrtkom GUMIIMPEX – GRP nakon što se Vesna Canjuga povukla iz vlasničke strukture. Ante Jelčić postao je novi direktor tvrtke umjesto manjinskog suvlasnika Damira Kirića, koji je preuzeo njegovu dosadašnju ulogu zamjenika predsjednika NO-a. Većinski vlasnik tvrtke KJK III ACQUICO (90 posto) je finski investicijski fond KJK.

Tvrtka MEPAS preuzela je vlasništvo nad PARK HOTELOM iz Makarske od Tanje Kurilj, a Lucija Mikulić, Maja Grbešić i Klara Grbešić imenovane su novim članicama Uprave, umjesto dosadašnjeg direktora Marja Šulente.  

Tvrtka INOUTIC pripojena je tvrtki DECEUNINCK.

Marin Prskalo napustio je mjesto člana Uprave SLATINSKE BANKE.

Željko Jurić postao je novi direktor INA INDUSTRIJSKIH SERVISA umjesto Igora Kruljca.

Nad tvrtkom SOLID MARKETING u vlasništvu Petera Glavičića proveden je skraćeni stečajni postupak. Postupak je pokrenut na prijedlog Financijske agencije zbog 4,16 milijuna kuna duga, a tvrtka će biti izbrisana iz Sudskog registra.

Mate Zovko postao je novi član Uprave EZ ENGINEERINGA.

MLJEKAR LOGISTIKA preuzela je vlasništvo nad tvrtkom TRAJNO MLIJEKO od MLJEKARA.

Dražen Vincetić preuzeo je vlasništvo i direktorsku poziciju u tvrtki GRAND nakon što se Ivan Beus povukao iz suvlasništva i vodstva tvrtke.

Ivo Kovačević zamijenio je Vlatka Miličevića na mjestu jedinog člana Uprave tvrtke MESO-RAD.

Nataši Čuguri dodijeljena je prokura u MARSONIA MONTAŽI iz Slavonskog Broda, čime je zamijenila Marinu Čuguru.

Levi Loren Cooperman postao je novi direktor FRESHBOOKA.

26. travanj 2024 21:36