Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Bivša šefica HTZ-a na čelu Turisthotela, vlasničke promjene u Agriviju…

08. Lipanj 2022.
Meri Matešić Sičić

Meri Matešić Sičić postala je nova predsjednica Uprave zadarskog TURISTHOTELA umjesto Rikarda Heskyja. Ante Barić također je napustio Upravu, u kojoj je ostala Danka Nekić. Matešić Sičić došla je s pozicije direktorice marketinga i komunikacija Dogus grupe za Hrvatsku, a prije toga bila je direktorica glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice, ali je smijenjena nakon godine i pol dana.

Nizozemski SCV CO-INVESTMENT FUND I i ENTERPRISE INNOVATION FUND COÖPERATIEF U.A. napustili su vlasničku strukturu zagrebačkog AGRIVIJA. Tvrtka sada ima dva suvlasnika.

Nizozemski ALLIANCE NEDERLAND B.V. preuzeo je vlasnički udio u OKTAL PHARMI od britanskog AH UK HOLDCO 1 LIMITEDA.

Zagrebačkom CENTRU ZA VOZILA HRVATSKE pripojena je tvrtka IN-VOZILA iz Zagreba.

Violeta Jurić Pajić preuzela je suvlasnički udio u zagrebačkoj tvrtki INFINITIV od Grge Jurića, koji je u vlasničkoj strukturi tvrtke bio od 2010. godine.

Tomislav Delić više nije zamjenik predsjednika NO-a METALSKE INDUSTRIJE VARAŽDIN.

Član NO-a varaždinske J&T BANKE Jan Kotek izabran je za zamjenika predsjednika NO-a. 

Nakon što je slovenski IGEPA PAKO PODUZEĆE ZA PROIZVODNJU I TRGOVINU preuzeo vlasništvo nad tvrtkom PAKO ZAGREB od PAKO PODJETJA ZA PROIZVODNJU IN TRGOVINO, zagrebačka tvrtka je promijenila naziv u IGEPA PAKO. Također, Mirna Despot postala je nova direktorica tvrtke.

Paul Le Bault De La Moriniere postao je novi član NO-a dubrovačke tvrtke EXCELSA NEKRETNINE umjesto Josea Ignacioa Bulnesa.

Dragan Kolić postao je novi direktor tvrtke ENERGO KOP iz Čiste Mlake.

Zadarski SOMAR u vlasništvu Vjekoslava Sorića pripojio je tvrtku VECTURA iz Preka istog vlasnika.

Opatijskoj tvrtki RONA TRADE u vlasništvu Romana Cveka pripojena je tvrtka HOSTA VILLAS, koja je prethodno bila u vlasništvu Alenke Rozman Cvek.

Miroslav Pelko postao je novi član Uprave CLUBA ADRIATIC iz Baške Vode u vlasništvu tvrtke JADRAN umjesto Gorana Fabrisa.

Jelena Kljaić Šebrek postala je nova direktorica zagrebačkog WYG SAVJETOVANJA.

13. travanj 2024 15:41