Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Brodosplit u predstečaju, Glavić preslaguje AWT International…

06. Lipanj 2022.
Miho Glavić

Na prijedlog BRODOSPLITA nad splitskom je tvrtkom otvoren predstečajni postupak. Tvrtka je u vlasništvu DIV BRODOGRADNJE u vlasništvu DIV GRUPE Tomislava Debeljaka, a taj postupak otvoren je nedugo nakon što je otvoren i predstečaj DIV GRUPE zbog neizvršenih obveza plaćanja u iznosu od 41,69 milijuna kuna. Za povjerenika u postupku imenovan je Mateo Puljić, a ročište radi ispitivanja tražbina zakazano je za 7. rujna 2022.

Davor Mitrović imenovan je novim članom Uprave GRANOLIJA iz Zagreba umjesto Drage Šurine.

Tvrtki AWT INTERNATIONAL pripojena je tvrtka LINTEL KOMUNIKACIJE u vlasništvu Mihe Glavića – inače jednog od četiri suvlasnika i predsjednika Uprave AWT INTERNATIONALA, i predsjednika Hrvatskog skijaškog saveza.

Dosadašnji član NO-a FINA GOTOVINSKIH SERVISA Branko Malenica postao je novi zamjenik predsjednika NO-a umjesto Vinke Ilak, a na mjesto nove članice došla Darija Kapelina. Slične promjene dogodile su se i u tvrtki kćeri FINA GS USLUGE. Malenica je postao predsjednik NO-a umjesto Dražena Čovića (koji je predsjednik Uprave FINE), Karlo Seleši novi je član i zamjenik predsjednika NO-a umjesto Vinke Ilak, a umjesto nje u NO je ušao Tomislav Čizmarević.

Darijo Kovač postao je novi član Uprave MODEPACKA umjesto Ivane Simić.

Rafał Julian Polański ušao je u vlasničku strukturu UREDA ZA PODRŠKU iz Buzina. Tvrtka sada ima ukupno 66 suvlasnika.

Tvrtka BEVERAGES SERVIS iz Zaprešića postupkom odvajanja s preuzimanjem prenijela je dio imovine na već postojeću tvrtku BEVERAGES STORE.

Zagrebački NORMARK ADRIATIK promijenio je naziv u RAPALA VMC ADRIATIC. Posljedica je to promjene u nazivu matične tvrtke u Mađarskoj iz NORMARK HUNGARY u RAPALA VMC HUNGARY.

Tvrtka PAYTEN istoimenoga poljskog vlasnika preuzela je vlasništvo nad tvrtkom INTEGRIRANI POSLOVNI SUSTAVI iz Mokrica od Hrvoja Habjanca i Ljudevita Habjanca

24. travanj 2024 15:00