Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Čermak nije više na čelu Crodux plina, novi direktori u Bruketa&Žinić&Greyu...

12. Travanj 2022.
Ivan Čermak

Draga Antić postala je predsjednica Uprave CRODUX PLINA umjesto Ivana Čermaka, koji je preuzeo prokuru. Također, CRODUX PLINU pripojena je i tvrtka CRODUX LACUS.

Ivanu Čuguri dodijeljena je prokura u STRABAGU, te je na tom mjestu zamijenio Christiana Messingera.

Nirvik Singh i Ali Azhar Belgaumi postali su direktori BRUKETA&ŽINIĆ&GREYA, agencije za promidžbu, a istu poziciju napustio je Eduardo Aquiles Maruri Miranda.

Jonas Walter postao je novi predsjednik NO-a zagrebačke tvrtke E.G.O. ELEKTRO-KOMPONENTE umjesto Normena Svena Gautscha. Tvrtka je registrirana za djelatnost proizvodnja uređaja za distribuciju i kontrolu električne energije.

Vlasnik MB FRIGO GRUPE Branko Meštrović povukao se s direktorske pozicije i preuzeo prokuru, a  na toj mu se poziciji pridružila i Branka Meštrović. Tvrtku koja se bavi prodajom i distribucijom klimauređaja operativno vodi Nikola Meštrović, koji je na direktorskoj poziciji od svibnja 2020. godine.

Ivo Martinović, Stjepan Dragica i Mirko Poljanac postali su članovi NO-a tvrtke CESTE, koja se iz Bjelovara preselila u prigradsko naselje Kupinovac, a Odbor je napustio Željko Iharoš.

Tvrtka BMD STIL preuzela je vlasništvo nad VODOPRIVREDOM-ZAGORJE iz Klanjca, a vlasničku strukturu napustilo je svih dosadašnjih 25 suvlasnika – fizičkih osoba. Zato je Tomislav Majerović postao novi direktor umjesto Božidara Hitreca, a suvlasnik i član Uprave BMD STILA Dražen Bedeković preuzeo je prokuru.

Tvrtki PATERA-PROJEKT pripojena je tvrtka BEGAMONT GRAĐENJE.

Kosta Kostanjević, koji je od 2021. bio vršitelj dužnosti ravnatelja UPRAVLJANJA SPORTSKIM OBJEKTIMA u vlasništvu Grada Zagreba, postao je ravnatelj tvrtke.

Štefanija Polić preuzela je vlasništvo nad JO-JO OPTIKOM iz zagrebačkoga prigradskog naselja Đurđekovca od Nade Ivančić, koja je također prestala biti prokuristica.

Vesna Bašić, Nada Belac, Franko Grozić, Ljiljana Živić, Maria Stella Gašpar i Milan Brajković napustili su vlasničku strukturu ICC CONCEPTA iz Cerovlja. Tvrtka sada ima 14 suvlasnika.

Odobren je Ugovor o podjeli i preuzimanju EUROM DENIS MALOPRODAJE, koja prenosi dio imovine na već postojeću tvrtku ARENEA MALOPRODAJU.

Tvrtka UVALA ŽNJAN u vlasništvu splitskoga KONSTRUKTOR-INŽENJERINGA izbrisana je iz Sudskog registra nakon zaključenja stečajnog postupka koji je trajao gotovo šest godina.

Andreas Nau, Daniel Ross Butler i Rupa Pravin Patel imenovani su novim direktorima porečke tvrtke ISTRIA HOME umjesto Adriana Pliška, Deana Miljkovića i Jasmina Šabića.

Edin Merić potpuno je preuzeo vlasništvo nad EX – CARSOM iz Sesveta nakon što je Almir Hajder izašao iz suvlasništva.

24. travanj 2024 11:38