Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Nova uloga za Jasnu Mandac u Unicredit leasingu, potvrđene promjene u Saponiji i Kanditu…

29. Svibanj 2023.
Jasna Mandac

U sudskom registru potvrđena je promjena na čelu SAPONIJE kojom je sin pokojnog vlasnika Mirka Grbešića, Ivan Grbešić, zamijenio Dajanu Mrčelu na čelu Uprave. Također, u registru je potvrđen i ulazak Davora Bošnjakovića na mjesto člana Uprave SAPONIJE. On je zamijenio Mrčelu i na poziciji jedinog člana Uprave KANDITA.

Nakon što je član Uprave ZAGREBAČKE BANKE Dalibor Ćubela preuzeo dužnost zamjenika predsjednika Uprave UNICREDIT BULBANKA u Bugarskoj, napustio je i poziciju predsjednika NO-a UNICREDIT LEASINGA CROATIA, gdje ga je zamijenila Jasna Mandac, članica Uprave ZABE i dosadašnja članica NO-a. Mirela Budojević Čulo napustila je mjesto članice NO-a.

Tvrtka RURIS iz Županje je temeljem Plana podjele prenijela dio imovine na tvrtku RURIS AGRO, koja je osnivana radi provođenja odvajanja.

Zvonko Kerš i Marija Kerš prepustili su vlasništvo nad zagrebačkom tvrtkom KERSCHOFFSET Filipu Keršu i Danijelu Keršu, koji je direktor od 2020. Zvonko Kerš zadržao je prokuru.

Ivana Popović, Mirjana Grgić i Dražen Čutura pridružili su se Miroslavu Čuturi u vlasničkoj strukturi dubrovačkog HOTELA MORE.

Nad tvrtkom GRAND iz Sesveta u vlasništvu Dražena Vincetića otvoren je stečajni postupak. Za stečajnog upravitelja imenovan je Krešimir Fučkar. Postupak je otvoren na FININ prijedlog zbog dugovanja u iznosu od 421 tisuću eura, a ročište vjerovnika na kojem će se ispitati prijavljene tražbine zakazano je za 25. srpnja 2023.

Nedjeljko Čirjak napustio je mjesto člana Uprave tvrtke ČIRJAK iz Svetog Filipa i Jakova.

Clarence Matthieu Marie Cognet zamijenio je Andrzeja Jerzya Popielskija na mjestu prokurista u tvrtki COLAS RAIL HRVATSKA, tek nekoliko dana nakon što je on tu poziciju preuzeo od Pierrea-Oliviera Francoisa Boutina.

15. travanj 2024 23:50