Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Petar Šimić preuzeo Eutherm, HAC-u direktor umjesto Uprave…

20. Srpanj 2022.
Petar Šimić

Vlasnik GRAD-EXPORTA Petar Šimić preuzeo je vlasništvo u vinkovačkom EUTHERMU od Vladimira Sotinca, kojeg je Alen Šimić zamijenio na mjestu člana Uprave tvrtke.

Dosadašnji predsjednik Uprave HRVATSKIH AUTOCESTA Boris Huzjan preimenovan je u direktora tvrtke, a Stjepan Baranašić napustio je Upravu.

ĐURO ĐAKOVIĆ GRUPA umanjila je svoj temeljni kapital s 203 milijuna kuna na 103 milijuna kuna.

Valerio Gamba, koji je od 2015. godine bio član NO-a tvrtke DUCATI KOMPONENTI iz Ludbrega, a prije toga je od 2011. godine bio i predsjednik NO-a, vratio se u predsjedničku ulogu u Odboru umjesto Guidalberta Guidija. Federica Guidi i Jacopo Ferrari imenovani su novim članovima NO-a, a  napustio ga je Gianni Pancaldi.

Ivan Jukić imenovan je novim direktorom sesvetskoga GRADATINA.

Zvonimir Midžić postao je novi član NO-a VODOVOD-OSIJEKA umjesto Mirka Lackovića.

Marijan Zgorelec napustio je suvlasništvo sesvetskog RESNIK-BETONA.

Antoon Paul Marie van der Harten, Willem Johannes van de Voorde i Cornelis Willem van der Snel postali su novi članovi Uprave riječkog IHC ENGINEERINGA CROATIA.

Vlasnik BIOPLINARE ORGANICA KALNIK, ruski ZARAJSKA NEFTBAZA promijenio je naziv u BIOGAZ, a Dalibor Čakija je imenovan članom Uprave, dok je Evgenyu Kiryanu ukinuta prokura u tvrtki.

Dosadašnji članovi Uprave tvrtke SYSKIT Frane Brozan i Toni Frankola te prokuristica Iva Erceg preimenovani su u direktore tvrtke zajedno sa Željkom Tičić.

Zacharias Vitzilaios i Antonia Dimitrakopoulo imenovani su novim direktorima tvrtke AUTOTECHNICA FLEET SERVICES (koja upravlja rent-a-carom Hertz) umjesto Eftichiosa Vassilakisa i Dimitriosa Mangiorosa.

Nad rovinjskom tvrtkom P.BILJE, u vlasništvu Paola Baninija, proveden je skraćeni stečajni postupak. Postupak je pokrenut na prijedlog Financijske agencije zbog 88,5 tisuća kuna duga, a tvrtka će biti izbrisana iz Sudskog registra.

Kristina Špelić preuzela je direktorsku poziciju BCC SERVICESA od Ivana Špelića, koji se povukao na mjesto prokurista.

Zlatku Šmitranu dodijeljena je prokura u riječkom BIOPELU.

Pavle Vidaković postao je novi direktor osječke tvrtke TOP AGRO umjesto Ivana Perkovića.

Tvrtka ALPHACHROM švicarskog vlasnika preuzela je vlasništvo nad ASOLUTICOM od turske tvrtke YATIRIM PROJE VE DANISMANLIK.

Diani Maltar dodijeljena je prokura u PROPERTASU, a Matija Šikić smijenjen je s pozicije direktora.

Ivan Teskera napustio je suvlasništvo u tvrtki LAURUS iz Slavonskog Broda.

26. travanj 2024 14:27