Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Smjena na čelu RWA Hrvatska, Međimurci postavili svog direktora u bjelovarskom Hittneru…

28. Lipanj 2022.
Günter Suhradafoto Linkedin

EKO MEĐIMURJE kao novi vlasnik bjelovarskog proizvođača traktora HITTNER imenovao je Jasmina Juranića za direktora. Dosadašnji, privremeni članovi Uprave, ključni ljudi EKO MEĐIMURJA, koje je preuzelo bjelovarskog proizvođača traktora, imenovani su članovima novoosnovanog NO-a. Saša Novaković imenovan je predsjednikom NO-a, Tomislav Radek njegovim zamjenikom, a Vedran Babić članom Odbora.

Günter Suhrada imenovan je novim direktorom osječkog RWA HRVATSKA, specijaliziranog za proizvodnju sadnog materijala i ukrasnog bilja, umjesto Darka Babića, a Ivanu Budaiću dodijeljena je prokura. 

Marko Blažević imenovan je novim direktorom HEP-TRGOVINE umjesto Ante Ćurića.

PRIVREDNA BANKA ZAGREB pripojila je svoji tvrtku kći PBZ STAMBENU ŠTEDIONICU.

Dosadašnji član Uprave komunalne tvrtke 6. MAJ iz Umaga Reuf Šerbečić imenovan je novim predsjednikom Uprave umjesto Krešimira Veda, koji je na čelu Uprave bio od 2009. godine. Šerbečić je također napustio Upravu tvrtke 6. MAJ ODVODNJA.

Andrea Castellarin postao je novi član NO-a ADDIKO BANKE umjesto Ferenca Joóa.

Marián Bogdány imenovan je novim članom Uprave MARSA HRVATSKA umjesto Isabel Louise Staton.

Boris Šimić potpuno je preuzeo vlasništvo nad zagrebačkim EUROKONTAKTOM nakon što je dosadašnji suvlasnik Ivo Gašić napustio vlasničku strukturu.

Pavel Horák preuzeo je direktorsku poziciju Davida Havlína u zagrebačkoj tvrtki PUNI BROJ. Inače, Horák je nedavno Havlína zamijenio i na direktorskoj poziciji zagrebačke tvrtke EMMA GAMMA ADRIATIC te u SUPER SPORTU, koji je vlasnik PUNOG BROJA.

Adam Dominković postao je novi direktor zagrebačke tvrtke POLJOOPSKRBA-MEĐUNARODNA TRGOVINA umjesto Franje Dominkovića, koji se povukao na mjesto prokurista tvrtke.

Tomislav Tomić, koji je od 2017. godine bio predsjednik Uprave AGRODUHANA, podnio je ostavku i slatinsku tvrtku sad samostalno vodi Krešimir Hrgović.

Nikola Bajo imenovan je novim članom Uprave GRAND CIRCLE DUBROVNIKA umjesto Roka Stanića.

Na prijedlog Financijske agencije, nad rovinjskom tvrtkom P. BILJE u vlasništvu Paola Beninija proveden je skraćeni stečajni postupak zbog 88,6 tisuća kuna duga. Tvrtka će biti izbrisana iz Registra. 

Tvrtka ID EKO u vlasništvu Ivana Mustafića je postupkom odvajanja s preuzimanjem prenijela dijelove imovine na već postojeću tvrtku ID EKO NEKRETNINE istog vlasnika.

Luka Jurić imenovan je novim članom NO-a šibenskoga GRADSKOG PARKINGA umjesto Tomislava Banovca.

Zaključen je skraćeni stečajni postupak koji se vodio nad tvrtkom ZLATNA VUGA u vlasništvu Dragana Blaževića. Postupak je pokrenut na prijedlog FINE zbog 54,2 tisuće kuna nepodmirenih dugova, a tvrtka će biti izbrisana iz Registra.

Borisu Gojšiću dodijeljena je prokura u LUGPLASTU iz Draganića.

Matjaž Majcen više nije direktor tvrtke MAVI iz Trnovca, u kojoj je bio od 2018. godine.

Tvrtka EVERYMATRIX SOFTWARE LIMITED s Malte preuzela je vlasništvo nad tvrtkom LEAPBIT od Bože Kekeza, Darija Filkovića, Mladena Andrašca i Željka Jovičića.

Tomislav Tomac imenovan je novim direktorom tvrtke FARMA LIPINE iz Đurđevca umjesto Borisa Ćupurdija.

23. travanj 2024 16:08