Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Smjene na čelu Hakadescha i u Upravi Cromarisa…

28. Travanj 2022.
Stipe Anušić

Stipe Anušić imenovan je novim članom Uprave zadarskog CROMARISA, umjesto Giuseppea Virzija.

Marica Šeba imenovana je novom direktoricom tvornice rublja HAKADESCH iz Novske umjesto Marijane Milan, a Denisu Dimitriću dodijeljena je prokura u tvrtki.

HRVATSKI OPERATOR PRIJENOSNOG SUSTAVA, koji se bavi prijenosom električne energije promijenio, je oblik iz društva s ograničenom odgovornošću u dioničko društvo te je tako HRVATSKA ELEKTROPRIVREDA postala jedinim dioničarom.

Hrvoju Boškoviću dodijeljena je prokura u tvrtki SLAVONIJA-BOŠKOVIĆ, koja se bavi trgovinom na malo u nespecijaliziranim prodavaonicama.

Paul le Bault de la Moriniére postao je član NO-a JADRANSKIH LUKSUZNIH HOTELA iz Dubrovnika umjesto Joséa Ignacija Bulnesa Leóna.

Leo Imbriovčan i Georgina Jančikić postali su novi prokuristi BILOKALNIKA-IPA iz Koprivnice, a mjesto prokurista napustio je Berislav Dombaj.

Nikolina Radić preuzela je direktorsku funkciju u ADECCU HRVATSKA umjesto Jelene Žikić i Aleša Oblaka, a Mihaela Jugović poziciju predsjednika NO-a tvrtke umjesto Jana Čejvana. Biljana Španiček postala je nova zamjenica predsjednika NO-a umjesto Nikole Milosavljević, a Odboru se još pridružila nova članica Stela Stern.

Branimir Legac dobio je prokuru u samoborskom FEROPLASTU.

Želimir Jurić postao je novi predsjednik NO-a ZAGREBINSPEKTA umjesto Borisa Nikolova, Jadranka Smrekar postala je zamjenica predsjednika umjesto Gorana Vodanovića, a Josip Ranogajec pridružio se Odboru kao novi član i tako zamijenio Juricu Mašinu.

Zvonko Rudman napustio je vlasničku strukturu PETICE iz Ozlja, u kojoj je bio od 2010.godine, te je prestao biti njezin prokurist. Na tom je mjestu bio od 2007. godine.

Franjo Vukšić napustio je suvlasništvo u AUTO MOTO CENTARU MEĐIMURJE iz Čakovca.

23. travanj 2024 11:35