Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Velike promjene u Finvest corpu, Huljev umjesto Čižmar na čelu NO-a Ville Dubrovnik…

22. Kolovoz 2022.

Suvlasnik i predsjednik Uprave PAN PARKETA iz Čačinaca Daniel Smiljanić zamijenio je Silvija Galića na poziciji člana Uprave FINVEST CORPA iz Čabra. To se dogodilo nakon što je tvrtku preuzeo PAN PARKET, koji je kupio većinski paket  od 70,77 posto dionica (53,08 posto od Denisa Fudurića i 17,69 posto od Galića). U Sudskom registru još stoji da je Fudurić predsjednik NO-a premda je on na LinkedInu objavio da više nije na toj funkciji.

Ovo preuzimanje nastavak je akvizicija nakon što je u veljači austrijski holding VARISO (koji privremeno prate austrijske financijske institucije, a vlasnici u Hrvatskoj) preuzeo najprije DRVOPROIZVOD iz Jastrebarskog, a početkom ožujka i većinski udio PAN PARKETA. VARISOVI su vlasnici tvrtka GOLLNER TEXTIL (50 posto) te Oleg Uskoković i Reno Budić (po 25 posto).

Dosadašnji član NO-a VILLE DUBROVNIK Krešimir Huljev novi je predsjednik NO-a umjesto Sanje Čižmar. Umjesto nje u NO je ušla Melita Šifter Mlinar.

Petar Luburić izišao je iz suvlasništva i Uprave u tvrtki OŠTRICE, koja je sad u isključivom vlasništvu PROJEKTA GRUŽ, a Mato Bračić ostao je jedini član Uprave.

Galja Milošević više nije prokuristica u NEOGRAFU iz Kraljevice.

OPCO NOVI, operativna kompanija koja upravlja resortom Wyndham Grand Novi Vinodolski, povećao je temeljni kapital s 20.000 kuna na 17,41 milijun kuna.

Štefica Wolf nova je članica NO-a križevačkog KOMUNALNOG PODUZEĆA umjesto Franje Kemenovića.

Suvlasnica EKOTEXA iz Donjeg Stupnika Marija Kučer povukla se s direktorske pozicije i preuzela prokuru.

Vlasnica TERMOBIL THERMO KINGA iz Jurdana (Matulji) Isabella Tomljanović preuzela je operativno upravljanje tvrtkom jer je dosadašnji jedini član Uprave Igor Tomljanović preuzeo prokuru.

Vlasnik ARMUSA iz Zagreba Mijo Prgomet prestao je biti prokurist u tvrtki.

Aleksandar Varadinov novi je suvlasnik i prokurist tvrtke ABD VIN iz Zagreba. Robert Džolan, čija je tvrtka VIZAN MG dosad bila jedina vlasnica, ostao je na direktorskoj poziciji.

Tanja Krmpotić više nije članica NO-a riječke gradske tvrtke POSLOVNI SUSTAVI.

Daša Andlar nova je ravnateljica LJEKARNI KASTAV umjesto Jasenke Joukhadar.

Tomislav Palalić nakon četverogodišnjeg je mandata na čelu ZRAČNE LUKE RIJEKA dobio privremeni šestomjesečni mandat. Ivo Zrilić nije više predsjednik NO-a, ali ostao je član, a u NO je ušao Damir Juričić.

INTERGRAFIKA-TTŽ u vlasništvu Željka Trajbara preselila je sjedište iz Zagreba u Zaprešić.

Julijan Šarić i Monika Bebić novi su direktori zagrebačke BRUNATE umjesto Roberta Colomba i Ralfa Moysiga.

Tvrtka MAXAM HRVATSKA izbrisana je iz Sudskog registra nakon što je pripojena MAXAM DETINESU.

21. travanj 2024 22:12