Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Velike promjene u plinskom biznisu Ivana Čermaka, smjena na čelu riječkog Energa…

19. Travanj 2023.
Ivan Čermak

Nakon što je prošlog mjeseca CRODUX PLIN promijenio naziv u DELTA PLIN, Draga Antić povukla se s mjesta predsjednice Uprave tvrtke, a Gordana Kronja, koja je dosad bila članica Uprave, postala je direktorica. Riječ je o tvrtki koja se bavi plinskim biznisom, a koju je Ivan Čermak zadržao u svom vlasništvu i nakon prodaje glavnog naftnog biznisa slovenskom PETROLU. 

Dosadašnji član NO-a riječkog ENERGA Marko Križanec preuzeo je ulogu direktora tvrtke od Sanjina Kirigina.

Ivan Kurobasa napustio je mjesto člana Uprave zagrebačkog DALEKOVODA.

Marijana Pavić napustila je mjesto direktorice ENDROPRO IMPLANTSA.

HOLCIM (HRVATSKA) preuzeo je vlasništvo tvrtkom BETON ZDRUG od svoje tvrtke HOLCIM BETON.

Tvrtka TIM TOPUSKO se iz dioničkog društva preoblikovala u društvo s ograničenom odgovornošću te je dosadašnji jedini dioničar SIGNAL PROJEKT postao jedini vlasnik tvrtke. Tvrtka je također raspustila NO, u kojem su bili Zlatko Iskrić, Nevena Jurić i Dražen Lančić.

Nad tvrtkom INEM-ELECTRONIC u vlasništvu Nenada Jagodića otvoren je stečajni postupak koji je pokrenut na prijedlog Financijske agencije zbog 724,9 tisuća eura duga. Za stečajnog upravitelja imenovana je Ivana Kalkan. Ročište vjerovnika na kojem će se ispitati prijavljene tražbine zakazano je za 12. srpnja 2023.

Zoran Đorđević napustio je suvlasništvo u buzinskoj tvrtki COTRUGLI.

Švicarska tvrtka CAPITAL VENTURES preuzela je vlasništvo nad PUCIĆ ESTATESOM od Emila Ibrahima Öndera Uzela, koji je ostao predsjednik Uprave.

20. travanj 2024 10:17