Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Vlasničko preslagivanje u Infinumu, Hlevnjak umjesto Mabića na čelu Maraske…

08. Kolovoz 2023.
Tomislav Carfoto Ratko Mavar

Britanske tvrtke INFINUM HOLDING i INFINUM VENTURES ušle su u vlasničku strukturu karlovačkog INFINUMA. Obje tvrtke sa sjedištem na istoj londonskoj adresi povezane su sa suvlasnicima INFINUMA Tomislavom Carom i Nikolom Kapraljevićem

U sudskom registru provedeno je da je Stjepko Hlevnjak od 1. lipnja novi direktor zadarske MARASKE umjesto Zorana Mabića, koji je podnio ostavku nakon nepune godine dana. Mabić je direktor STANIĆ BEVERAGESA Svjetlana Stanića, tvrtke koja je preuzela MARASKU, a i Hlevnjak ima više od dvadeset godina staža u STANIĆ BEVERAGESU.

Marko Jukić više nije direktor tvrtke CORTEVA AGRISCIENCE CROATIA (nekadašnji PIONEER SJEME) pa sad tvrtkom samostalno upravlja Orjena Trbović.

AGROLAND iz Suhopolja pripojio si je tvrtku KOLO iz istog mjesta nakon što ju je prošle godine vlasnički preuzeo od Marinka Krepelnika.

Darko Božićev novi je direktor NAŠE IDEJE umjesto Šime Oštarića. Božićev i Oštarić među devetero su suvlasnika te zagrebačke tvrtke koja je koncesionar plaže Zrće u Novalji na Pagu.

Natalija Senčar Vrhar imenovana je privremenom upraviteljicom METAL DEKORA iz Ivanovca (Čakovec), koji je u vlasništvu direktora Stjepana Vrhara.

Deanu Tomiću dodijeljena je prokura u tvrtki HORVAT iz Sirača.

Marko Miškulin novi je direktor tvrtke KOMUNALIJE-PLIN iz Đurđevca umjesto Tomislava Kolarića.

Mladen Palajsa novi je član NO-a tvrtke KOMUNALNO DUGA RESA umjesto Dražena Gvozdića.

Vlasnik TEHNOGRADNJE iz Mokošice (Dubrovnik) Mario Zorić povukao se s direktorske pozicije, na koju je imenovao Marija Njavru.

27. travanj 2024 08:21