Ukratko
StoryEditor

Aircash Mastercard prepaid kartica dostupna je u najvećim prodajnim lancima Slovenije i Austrije

08. Rujan 2022.

Hrvatska inovacija širi se na tržišta Europske unije

Aircash, multivalutni digitalni novčanik i besplatna mobilna aplikacija, osvaja tržište Europske unije, a sada strelovito širi i prodajnu mrežu sa  Aircash Mastercard prepaid karticom.

Osim u Hrvatskoj, kartica je od sada dostupna na najvećim prodajnim mjestima u Austriji i Sloveniji i moguće ju je kupiti na prodajnim mjestima poput benzinske postaje ili dućana diljem Austrije i Slovenije za samo 5 eura! Aircash Mastercard prepaid kartica u Austriji je trenutno dostupna na više od 1000 prodajnih mjesta kao što su Tabak Trafik, OMV i British Petroleum, dok je u Sloveniji karticu moguće kupiti na više od 500 prodajnih mjesta na lokacijama partnera kao što su Petrol i Tobačna 3dva. 

Širenjem prodajnih mjesta Aircash potvrđuje svoju tržišnu poziciju u EU i nastavlja širiti svoju prodajnu mrežu. 

Aircash inovacija čini Aircash Mastercard prepaid karticu dostupnom odmah, bez komplicirane procedure i bez dokumentacije. Potpuno je neobvezujuća za korisnika, odnosno nema nikakve naknade za korištenje. Svu potrošnju, određivanje limita, kontrolu potrošnje korisnici prate u svojoj Aircash aplikaciji, a iznos na Aircash novčaniku je raspoloživ za trošenje na kartici. Aircash Mastercard Prepaid kartica je idealno rješenje za sve vrste plaćanja, a posebno kada korisnik ne želi koristiti klasične kreditne kartice i kada želi imati potpuni nadzor nad svojim troškovima.

Partnerstvom s vodećom tehnološko-financijskom kompanijom Mastercard, Aircash je stekao status izdavatelja Mastercard kartica koje su proizvedene i personalizirane u suradnji sa Agencijom za komercijalnu djelatnost (AKD) prema najvišim sigurnosnim međunarodnim standardima.

Sigurna online kupovina uz Aircash

Jedno od glavnih obilježja Aircasha upravo je sigurnost. Zbog mogućnosti određivanja dnevnih i mjesečnih limita, kontrole potrošnje i sigurnosti, Aircash Mastercard prepaid kartica je idealna za online kupovinu bez straha od krađe podataka.

Aircash aplikacija osvaja tržište cijele Europske unije

Sa širenjem na ostatak zemalja Europske unije broj Aircash korisnika je narastao na više od 500.000 korisnika.

Aircash je tako danas dostupan u Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji, Njemačkoj i Rumunjskoj sa skorim planovima za širenje i na ostale europske zemlje.

Aircash je prisutan na više od 50.000 prodajnih mjesta diljem Europe, čime potvrđuje svoju poziciju jedne od hrvatskih najbrže rastućih fintech kompanija.

28. veljača 2024 09:29