Ukratko
StoryEditor

Čak i izbirljiva djeca biraju vitaminske gumene bombone Chewy Vites

19. Travanj 2023.
Vitaminski gumeni bomboni donose veselje i olakšanje cijeloj obitelji, posebno roditeljima čija djeca ne žele jesti raznovrsnu hranu i ne vole nove okuse. Namijenjeni su djeci starijoj od 3 godine.

Vitaminski gumeni bomboni britanskog brenda Chewy Vites od sada su dostupni i u Hrvatskoj. Ponajprije su namijenjeni djeci koja ne unose dovoljnu količinu vitamina i minerala u organizam i kojoj su potrebni zdravi dodaci prehrani, ali i onima čiji je organizam iscrpljen sezonskim dječjim bolestima.

Chewy Vites donosi zabavne vitamine, minerale i probiotike u obliku visokodoziranih gumenih bombona koja će unijeti dodatnu živost u dječju prehranu. Mogu ih koristiti djeca starija od tri godine. Ovi ukusni dodaci prehrani izrađeni su od pravog voćnog soka, veganski su i bez alergena, a s obzirom da su namijenjeni djeci ne sadrže konzervanse, umjetne arome i bojila.

- Djeca već od najranije dobi pokazuju sklonost određenim vrstama hrane. Mnogi od njih ne vole jesti raznovrsno što izaziva zabrinutost kod roditelja. Vitaminske dodatke u obliku tableta ili sirupa djeca često odbijaju jer ih podsjećaju na lijekove. Zato Chewy Vites vitaminski gumeni bomboni pršte zabavnim voćnim okusima koji oduševljavaju djecu, ali i odrasle. Chewy Vites roditeljima donosi opuštenost jer uz vitaminske gumene bombone dječja prehrana na jednostavan način postaje potpunija ili dopunjena nutrijentima nakon zimskih mjeseci - izjavila je Vanja Plačko Dodig, brend menadžerica za Chewy Vites kojeg u Hrvatskoj zastupa tvrtka Orbico.

Chewy Vites predstavlja jedan od novih farmaceutskih oblika uz stabilnost proizvoda bez korištenja konzervansa i drugih pomoćnih sredstava. Chewy Vites donosi zdravstvenu dobrobit i djeci i odraslima jer je dostupan u nekoliko oblika. Među njima je Chewy Vites Kids MULTI-VIT + PROBIO - dodatak prehrani s vitaminima, jodom i kulturama mikroorganizama. Neizostavna su pomoć kod antibiotske terapije, na prirodan način potiču probavu i održavaju crijevnu floru, a dodatak joda pridonosi normalnom rastu djece. Folna kiselina i pantotenska kiselina doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti te normalnom metabolizmu stvaranja energije.

Chewy Vites oblici su dostupni i s pojačanim vitaminom C, vitaminima A, B6, B12 i D. Uz to su dostupni i Chewy Vites vitamini za odrasle.

Vitaminski gumeni bomboni puni voćnog okusa dostupni su u svima ljekarnama. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane, te zdravog načina života, no za one najizbirljivije Chewy Vites će biti zabavna dopuna prehrani i vitaminski poticaj nakon zimskih mjeseci.

Više informacija na stranici: https://www.chewyvites.com/.

24. travanj 2024 06:32