Ukratko
StoryEditor

COMPLIANCE KONFERENCIJA 2024.: Usklađenost 360° – Inovacije i izazovi u Compliance-u

07. Listopad 2024.
COMPLIANCE 2024.

Zagreb će 15. studenog 2024. godine biti domaćin jednog od ključnih događaja u svijetu poslovne usklađenosti – COMPLIANCE KONFERENCIJA 2024., pod nazivom "Usklađenost 360° – Inovacije i izazovi u Compliance-u". 

S ponosom najavljujemo povratak ove istaknute konferencije u Zagreb nakon duže pauze, na kojoj će se okupiti vodeći stručnjaci iz područja usklađenosti kako bi raspravljali o ključnim izazovima i najnovijim inovacijama u ovom dinamičnom segmentu poslovanja. 

Compliance, kao temelj svake uspješne organizacije, obuhvaća poštivanje zakonskih propisa, etičkih standarda i internih politika radi osiguravanja poslovne održivosti i povjerenja dionika. Usklađenost nije zadatak samo jednog Compliance tima, već uključuje sve razine poslovanja – od vlasnika procesa do članova uprave. 

Na konferenciji "Usklađenost 360° – Inovacije i izazovi u Compliance-u" sudionici će imati priliku čuti izlaganja vodećih stručnjaka, razmijeniti iskustva te steći uvid u najnovije trendove, alate i strategije za uspješno upravljanje usklađenošću. Program konferencije uključuje 11 predavanja, 2 razgovora "jedan-na-jedan", 8 panel rasprava i 8 prezentacija, koje će se odvijati na tri pozornice. 

Osim domaćih stručnjaka, konferencija će ugostiti i Compliance profesionalce iz uspješnih međunarodnih kompanija iz zemalja poput Njemačke, Austrije i Ujedinjenih Arapskih Emirata, koji su porijeklom iz Hrvatske ili regije. Ovi stručnjaci će podijeliti svoje bogato iskustvo i najbolje prakse kako bi unaprijedili znanje i vještine naših lokalnih stručnjaka. 

Konferencija je namijenjena svim profesionalcima koji se bave usklađenošću, od Compliance officera i službenika za usklađenost, do poslovnih lidera i stručnjaka koji žele dublje razumjeti važnost usklađenosti za poslovanje. Bez obzira jeste li vlasnik procesa, član uprave ili netko tko tek istražuje ovu temu, konferencija vam pruža priliku za stjecanje dragocjenih znanja i novih perspektiva. 

Više informacija o konferenciji dostupno je na: https://compliancekonferencija.codupo.hr/

07. listopad 2024 12:23